Hyppää sisältöön
Anna pääsiäisen juustotarjottimen yllättää

Sesonki

Anna pääsiäisen juustotarjottimen yllättää

Tiesitkö, että myös mämmi löytää herkullisen seuralaisen juustotarjottimelta? Katso kaikki makupariehdotukset ja kokoa kevään herkullisin juustotarjotin!

Valio Keisarinna® ja kinuski

Herkullinen suolakiteinen ja hieman karamellimainen Valio Keisarinna® juusto on löytänyt itselleen täydellisen makuparin: kinuskin rosépippuritwistillä ja sormisuolan hippusilla. Tämä juustotarjottimen uusi, varmasti kehuja keräävä vetonaula syntyy pienellä vaivalla.

Valio Keisarinna® ja mämmi

Hieman makea ja maltainen pääsiäisen klassikkomaku mämmi sekä hienostuneen karamellisoitunut Valio Keisarinna® ovat yllättävä, mutta toimiva makupari. Saat jäätyneestä mämmistä kauniita lastuja jäätelökauhalla vuolemalla.

Valio Keisarinna® ja marjaiset curdit

Makuparina hienostuneelle Valio Keisarinna® juustolle toimivat itse tehdyt marjaiset curdit eli marjatahnat. Pursota tahna muotilla leikattujen juustokiekkojen päälle ja saat esillepanoon mukavasti juhlavuutta. Hippunen sormisuolaa viimeistelee makean ja suolaisen liiton.

Valio Juhla® cheddar ja tahini

Huoneenlämpöiseksi temperoitunut Valio Juhla cheddar juuston hienostuneen hapan, runsas ja hedelmäisen makea maku täydentyy upeasti seesamtahnan eli tahinin kanssa. Voit nostaa cheddar & tahini -makuparin suoraan juustotarjottimelle tai tarjoilla makuyhdistelmää patonkiviipaleiden päällä suolaisina, juustolautasta täydentävinä suupaloina.

Valio Salaneuvos® Vanhempi ja mantelimassa

Makeus tasapainottaa tunnetusti juuston suolaisuutta. Kokeile perinteisen hillon tilalla laskiaisesta tuttua mantelimassaa. Mantelimassan vastapariksi sopii vahva ja aromikas, rakenteeltaan kiteinen Valio Salaneuvos® Vanhempi gouda.

Valio Salaneuvos® Vanhempi ja persikka

Tämä makupari tarjoillaan suussa sulavana ja helppona bruchettana! Kokoa aromaattista Salaneuvos Vanhempi goudajuustoa ja persikkasiivuja paahdettujen leipäsiivujen päälle. Makuparin kruunaa päälle pirskotettu balsamico.

Valio Ritari® ja sitruuna

Nosta pirteän keväinen makupari pääsiäisen juustotarjottimelle! Ritari kermajuusto ja lemon curd eli sitruunatahna muodostavat raikkaan keväisen makuparin, jonka seuraksi sopivat erilaiset juustokeksit.

Tip icon

Pienet, mutta tärkeät vinkit onnistumiseen

  • Juusto säilyy parhaiten jääkaapissa alle + 8 °C lämpötilassa.
  • Kypsytetyt juustot kannattaa ottaa huoneenlämpöön noin tunti ennen tarjoilua. Näin juustojen herkulliset aromit pääsevät parhaiten esille.
  • Jos  juustoa jää yli, kannattaa ylimääräinen juusto raastaa, pakastaa ja käyttää myöhemmin pizzan tai pastan päälle.
  • Lisää herkullisia hävikkiohjeita ja vinkit juustojen säilytykseen löydät täältä.

Etsi