Anna pääsiäisen juustotarjottimen yllättää
Tiesitkö, että myös mämmi löytää herkullisen seuralaisen juustotarjottimelta? Katso kaikki makupariehdotukset ja kokoa kevään herkullisin juustotarjotin!
Valio Keisarinna® ja kinuski
Herkullinen suolakiteinen ja hieman karamellimainen Valio Keisarinna® juusto on löytänyt itselleen täydellisen makuparin: kinuskin rosépippuritwistillä ja sormisuolan hippusilla. Tämä juustotarjottimen uusi, varmasti kehuja keräävä vetonaula syntyy pienellä vaivalla.
Valio Keisarinna® ja mämmi
Hieman makea ja maltainen pääsiäisen klassikkomaku mämmi sekä hienostuneen karamellisoitunut Valio Keisarinna® ovat yllättävä, mutta toimiva makupari. Saat jäätyneestä mämmistä kauniita lastuja jäätelökauhalla vuolemalla.
Valio Keisarinna® ja marjaiset curdit
Makuparina hienostuneelle Valio Keisarinna® juustolle toimivat itse tehdyt marjaiset curdit eli marjatahnat. Pursota tahna muotilla leikattujen juustokiekkojen päälle ja saat esillepanoon mukavasti juhlavuutta. Hippunen sormisuolaa viimeistelee makean ja suolaisen liiton.
Valio Juhla® cheddar ja tahini
Huoneenlämpöiseksi temperoitunut Valio Juhla cheddar juuston hienostuneen hapan, runsas ja hedelmäisen makea maku täydentyy upeasti seesamtahnan eli tahinin kanssa. Voit nostaa cheddar & tahini -makuparin suoraan juustotarjottimelle tai tarjoilla makuyhdistelmää patonkiviipaleiden päällä suolaisina, juustolautasta täydentävinä suupaloina.
Valio Salaneuvos® Vanhempi ja mantelimassa
Makeus tasapainottaa tunnetusti juuston suolaisuutta. Kokeile perinteisen hillon tilalla laskiaisesta tuttua mantelimassaa. Mantelimassan vastapariksi sopii vahva ja aromikas, rakenteeltaan kiteinen Valio Salaneuvos® Vanhempi gouda.
Valio Salaneuvos® Vanhempi ja persikka
Tämä makupari tarjoillaan suussa sulavana ja helppona bruchettana! Kokoa aromaattista Salaneuvos Vanhempi goudajuustoa ja persikkasiivuja paahdettujen leipäsiivujen päälle. Makuparin kruunaa päälle pirskotettu balsamico.
Valio Ritari® ja sitruuna
Nosta pirteän keväinen makupari pääsiäisen juustotarjottimelle! Ritari kermajuusto ja lemon curd eli sitruunatahna muodostavat raikkaan keväisen makuparin, jonka seuraksi sopivat erilaiset juustokeksit.
Pienet, mutta tärkeät vinkit onnistumiseen
- Juusto säilyy parhaiten jääkaapissa alle + 8 °C lämpötilassa.
- Kypsytetyt juustot kannattaa ottaa huoneenlämpöön noin tunti ennen tarjoilua. Näin juustojen herkulliset aromit pääsevät parhaiten esille.
- Jos juustoa jää yli, kannattaa ylimääräinen juusto raastaa, pakastaa ja käyttää myöhemmin pizzan tai pastan päälle.
- Lisää herkullisia hävikkiohjeita ja vinkit juustojen säilytykseen löydät täältä.