Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Makupari Valio Keisarinna ja mämmi

Hieman makea ja maltainen mämmi sekä hienostuneen karamellisoitunut Valio Keisarinna® ovat yllättävä, mutta toimiva makupari. Mämmiä saa pakasteena isoimmista marketeista läpi vuoden.

Makupari Valio Keisarinna ja mämmi
Makupari Valio Keisarinna ja mämmi

Ainesosat

makupari

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 0 kg
    Valio Keisarinna® juustoa
    Valio Keisarinna® on ainoa lajissaan: pitkään kypsytetty, puolikova herkuttelujuusto, jonka maussa on samaa hienostunutta karamellimaisuutta…
    Valio Keisarinna® e300 g
  • 0 kg mämmiä, pakaste

Ohje

  1. Ota jäätyneestä mämmistä jäätelökauhalla kauniita lastuja. Laita lastut vielä pakastimeen, jotta ne on helpompi käsitellä tarjoiluvaiheessa.
  2. Paloittele juusto annospaloiksi. Anna palojen temperoitua ½ - 1 h.
  3. Nosta jäiset mämmilastut juustopalojen päälle. Tarjoa heti.

VINKKI - Tarjoa mämmi hillon tapaan

  1. Huoneenlämpöisenä mämmi toimii hillon tapaan juuston kanssa tarjoiltuna.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 0 kcal
Proteiini 0 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 0 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Keisarinna® juustoa
  • mämmiä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search