Valion herkuttelujuustot

Maukkaan täyteläiset herkuttelujuustot kuuluvat juhlaan: illanistujaisiin viinin kanssa, syntymäpäivien jälkiruokapöytään tai omaan herkutteluhetkeen viikon päätteeksi. Valion laadukkaat ja palkitut herkuttelujuustot valmistetaan yli sadan vuoden ammattitaidolla puhtaasta suomalaisesta maidosta, juuri sinua varten.

Herkuttelujuusto on pitkään kypsytetty

Valion juustojen maun takana ovat Valion juustomestarit: juustojen haistamisen, maistamisen ja kehittämisen ammattilaiset. Osa Valion juustoista on kehitetty erityisesti herkuttelua varten. Niitä yhdistää pitkä kypsytysaika ja siitä syntyvä aromikas ja voimakas maku. Tunnistat Valion herkuttelujuustot kolmionmallisesta, mustapohjaisesta pakkauksesta.

Tutustu Valion herkuttelujuustoihin

Valio Keisarinna® juusto

Valio Keisarinna® on uusimpia juustopöydän tulokkaita. Keisarinnasta löytyy karamellimaisia ja hedelmäisiä makuvivahteita sekä herkullisia kiteitä. Se suorastaan sulaa suuhun ja vie kielen mennessään.

 

Valio Alppi Kreivi® vuoristojuusto

Valio Alppi Kreivi® omaa hyvin laajan ja vivahteikkaan makumaailman. Se on rehevä, maamainen vuoristojuusto, josta löytyy täyteläistä luonnetta pitkän kypsytyksen ansiosta.

 

 

Valio Juhla® cheddar

Valio Juhla® cheddar on myös pitkään kypsytetty juusto, josta löytyy hienostunutta happamuutta, hedelmäisyyttä sekä herkullista murenevuutta, eikä sen maku voimakkaana juustona jätä ketään kylmäksi.

 

Valio Kappeli® 

Pehmeää ja suussa sulavaa Valio Kappeli® juustoa on valmistettu Lapinlahdella ja myyty Manhattanin deli-kaupoissa jo vuosien ajan. Täyteläinen ja miedosti hapan Saint Paulin -juusto sopii erityisesti herkutteluun, mutta myös voilevälle tai vaikkapa juustosalaattiin.

 

Valio Salaneuvos® Vanhempi gouda

Valio Salaneuvos® Vanhempi on pitkään kypsytetty, aromikas ja vahva goudajuusto herkutteluun. Sen sopivan suolainen ja täyteläisen aromikas maku sopii esimerkiksi juustotarjottimelle, salaattiin ja leivän päälle.

 

Valio Ritari® kermajuusto

Valio Ritari® on pitkään kypsytetty ja pehmeän voimakas kermajuusto herkutteluun. Sen suussasulavan pehmeä maku sopii esimerkiksi juustotarjottimelle, salaatteihin sekä leivän päälle.

 

Valio Mustaleima™ emmental

Valio Mustaleima™ on juustopöydän kuningas: vahva, voimakas ja itkevä. Siitä löytyy pähkinäisyyttä ja sipulisuutta sekä hyvin monipuolinen aromimaailma. Se on ollut suomalaisten suosikkijuusto jo yli 50 vuotta.

 

Valio AURA® sinihomejuusto

Valio AURA® sinihomejuusto on ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto. Sen kirpeän hapan ja kermainen maku soveltuu niin herkutteluun kuin ruoanlaittoon.

 

 

Valio AURA® Gold sinihomejuusto 

Valio AURA® Gold on suomalainen, pitkään kypsytetty, aromikas sinihomejuusto. Sen ainutlaatuisen aromikas maku on peräisin vähintään kaksi kertaa Valio AURA® sinihomejuustoa pidemmästä kypsytysajasta.

Lisää täyteläisiä valintoja juustotarjottimelle

Herkuttelujuustojen rinnalla juustotarjottimelle sopivat myös lyhyemmän aikaa kypsytetyt, mutta maultaan tavallista täyteläisemmät ja voimakkaammat juustot. Kuten kaikki Valion Suomessa myytävät juustot, ne valmistetaan Suomessa kotimaisesta maidosta.

Tutustu Valion täyteläisiin palajuustoihin

 

Ideoita juustotarjottimen kokoamiseen


Energiatarpeesi