Valio laktoositon kevyt maitojauhe instant

Valio laktoositon kevyt maitojauhe instant

Valio laktoositon kevyt maitojauhe instant

Pakkauskoot

  • 400 g kotelo

Monikäyttöinen Valio laktoositon kevyt maitojauhe on laktoositonta kevytmaitoa kätevässä ja hyvin säilyvässä muodossa. Jauhe ei vaadi kylmäsäilytystä, ja siksi se onkin oivallinen maitovara kotikeittiöön, mökille, veneeseen ja mukaan retkille. Laktoositon ja vähän rasvaa sisältävä maitojauhe sopii erinomaisesti ruoanlaittoon ja leivontaan. Instant-ominaisuus tarkoittaa, että jauhe liukenee nopeasti nesteisiin.

  • 400 g kotelo

Pakkauskoot

  • 400 g kotelo

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
1830 kJ
Energia kcal
437 kcal
Rasva
15 g
josta tyydyttynyttä
10 g
Hiilihydraatit
38 g
josta sokereita
38 g
Proteiini
37 g
Suola
0,9 g
Laktoosia
< 0,1 g

Vitamiinit (100 g:ssa)

D-Vitamiinia
10 µg(200 %*)
B12-vitamiinia
5,5 µg(220 %*)

Kivennäisaineet (100 g:ssa)

Kaliumia
1500 mg(75 %*)
Kalsiumia
1200 mg(150 %*)
Jodia
160 µg(106 %*)

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet

*Osuus päivän saantisuosituksesta.

Tuotetiedot

Ainesosat

vähärasvainen maito*, emulgointiaine (lesitiini), D-vitamiini

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilytettävä suljettuna kuivassa paikassa huoneenlämmössä.

Alkuperämaa:
Suomi
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Lapinlahti
Kotimaisuusaste:
98

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio laktoositon kevyt maitojauhe instant 400 g

Valion tuotenumero

84061

EAN-numero

6408430840618

Myyntierä

10 kpl

Tuotteen käyttö

Maitojauhetta voidaan käyttää monipuolisesti ruoanlaitossa ja leivonnassa. Maitojauhe lisää leivonnaisten kuohkeutta, antaa kullankeltaisen paistopinnan ja täyteläisen maun. Leivonnaiset säilyvät mehevinä pitempään, koska jauhe sitoo kosteutta. KÄYTTÖOHJEET Ruoanvalmistus: Sekoita maitojauhe joko kuiviin aineisiin tai nesteeseen. Maitojauhetta ei tarvitse kypsentää, joten voit lisätä sen esimerkiksi keittoon ja puuroon valmistuksen loppuvaiheessa. Käytä uuniruokien valmistuksessa 25 °C normaalia alhaisempaa lämpötilaa. Maitojauheen voi myös ripotella ruokiin soseutusvaiheessa (esim. perunamuusi). Leivonta: Sekoita maitojauhe joko kuiviin aineisiin tai nesteeseen. ANNOSTELU Maitoa vastaava seos: noin 2,5 dl maitojauhetta + 1 l vettä 1 dl maitojauhetta painaa 44 g