Quiche Lorraine maitojauheella

Quiche Lorraine maitojauheella
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Quiche Lorraine maitojauheella

Quiche Lorraine maitojauheella

Munaton piirakka syntyy käyttämällä täytteessä maitojauhetta. Saat piirakasta helposti myös laktoosittoman valitsemalla muut maitotuotteet laktoosittomina versioina.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
45 min
Yhteensä
1 h 5 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta

Pohja

100 g
3 dl
vehnäjauhoja
½ tl
leivinjauhetta
2 rkl
vettä

Täyte

170 g
pekonia
1 - 2
sipulia
1 pussi (150 g)
2 dl
2 dl
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Nypi voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  2. Painele taikina vuoan (Ø 27 cm) pohjalle ja reunoille.
  3. Esipaista pohjaa uunin alaosassa 200 asteessa 15 min. Paina pohjan päälle alumiinifolio tai käytä paistoherneitä, jotta reunat eivät valu paistamisen aikana.
  4. Paista suikaloitu pekoni ja viipaloitu sipuli pannulla. Levitä pekoni-sipuliseos ja juustoraaste pohjalle. Yhdistä täytteen loput aineet. Kaada vuokaan.
  5. Paista uunin ala-/keskiosassa 200 asteessa 20 - 25 min.
Vinkki

Vinkki

Suikaloi pekonin tilalle piirakkaan 150 g palvikinkkua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
314 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›