Valio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5 kuukautta. Perinteikäs Valio Luostari® on puolipehmeä, mureneva ja miedosti hapan kermajuusto, jonka valmistus aloitettiin Suomessa vuonna 1951 ranskalaisten trappistimunkkien luostarijuuston innoittamana. Siinä on myös Port Salut -juustoille tyypillinen, syötävä oranssi pinta. Valio Luostari® on täydellinen juusto herkutteluun, leivän päälle, salaattiin tai juustotarjottimelle. Valitse pala tai viipaleet.
*Osuus päivän saantisuosituksesta.
Pastöroitu maito*, suola, hapate ja väriaine (E 160b(ii) pinnassa).
* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu
Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.
Valio Luostari® e350 g
33843
6408430338436
12 kpl
Sopii leivänpäälle, ruoanlaittoon ja herkutteluun
Kierrätä pakkaus muovina