Siirry sisältöön

29.1.2018

Alkuvuoden uutuudet pian kaupoissa

Helmikuun 2018 uutuudet

Helmikuu tuo kauppoihin joukon houkuttelevia uutuuksia Valiolta. Uudet kaurapohjaiset Valio Oddlygood™ juomat ja välipalat tuovat uuden vaihtoehdon kasvipohjaisten tuotteiden valikoimaan. Alkuvuoden aktiivisen arjen välipaloiksi sopivat lämpimässä säilyvät, viljaisat Valio Luomu™ puurot, luomuraejuusto sekä sokeroimattomat Valio PROfeel® proteiinivanukkaat ja -pirtelöt. Kevättalven ruoanlaittoon uutta makua tuovat kookosmaidon ja ruokakerman yhdistävä Valio kermainen kookos ja aikuiseen makuun sopiva Valio maustettu rahka Irish cream & coffee. Maaliskuussa kauppoihin saapuvat myös uudet Valio Jäätelöfabriikki -jäätelöt. Kaikki uutuudet ovat laktoosittomia.

Uudet Valio Oddlygood™ kaurajuomat ja välipalat

Kasvipohjaisten tuotteiden suosio kasvaa. Valio Oddlygood™ tuotteet valmistetaan suomalaisesta kaurasta Riihimäellä ja Turengissa. Maustamaton kaurajuoma sopii sellaisenaan juotavaksi, smoothieen ja muihin välipaloihin sekä lämpimään ruoanlaittoon. Tuoteperheeseen kuuluu myös valmiita välipaloja: tumman kaakaon makuinen kaurajuoma sekä kaurapohjaiset gurtit, joissa on viisi makua: mango, mansikka, mustikka, vadelma ja vanilja.

Herkuttelujäätelöitä Oulusta

Maaliskuun alussa kauppoihin saapuvat uudet Valio Jäätelöfabriikki -herkuttelujäätelöt, joissa täyteläinen kermajäätelö yhdistyy runsaisiin kastike- ja hillopyörteisiin sekä herkullisiin keksien ja makeisten paloihin. Jännittävissä makuyhdistelmissä maistuvat pohjoismaiset suosikkiraaka-aineet, kuten mustikka, ruis, salmiakki ja kahvi.  Valion Oulun meijerissä valmistettu kuuden maun sarja on kokonaan laktoositon

Välipaloja aktiiviseen arkeen

Kevättalven aurinko houkuttelee ulkoilemaan ja harrastamaan. Aktiiviseen arkeen sopivat helposti mukaan otettavat, ruokaisat välipalat.

Uudet Valio Luomu™ puurot ja smoothiet on kätevä napata mukaan päivän rientoihin, sillä ne säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä. Puurojen maku syntyy suomalaisesta täysjyväviljasta, Valio Luomu™ kuohukermasta sekä aidoista marjoista ja hedelmistä. Turengissa tehdyt puurot ovat laktoosittomia ja lisäaineettomia ja niillä on Sydänmerkki. Hedelmistä ja marjoista valmistetut luomusmoothiet tulevat myyntiin huhtikuussa viikolla 14.

Valio PROfeel® tuoteperhe täydentyy alkuvuodesta laktoosittomilla ja sokeroimattomilla proteiinivanukkailla ja -pirtelöillä. Minttu-suklaan ja suklaa-nougatin makuisista vanukkaista riittää useampaankin välipalahetkeen, sillä ne on pakattu 500 gramman uudelleensuljettaviin pakkauksiin. Kaakaon ja appelsiini-kaakaon makuiset proteiinipirtelöt myydään 2,5 desin pakkauksissa. Rasvaa vanukkaissa ja pirtelöissä on 1,5 %.

Välipalaksi sopii myös uusi, tavallista hieman pienirakeisempi Valio Luomu™ raejuusto, joka on markkinoiden ainoa suomalainen luomuraejuusto.

Uusia makuja ruoanlaittoon ja leivontaan

Trendikäs kookos maistuu nyt niin suolaisissa kuin makeissa ruoissa. Valio kermainen kookos yhdistää ruokakerman helppokäyttöisyyden ja kookosmaidon ihanan maun. Rakenteeltaan sileä ja tasainen tuote käy keittoihin, kastikkeisiin, nuudeliruokiin sekä jälkiruokiin, kuten panna cottaan tai lettuihin. Uudelleensuljettavaa korkillista pakkausta on näppärä käyttää. Rasvaa tuotteessa on 10 %.

Valio Luomu™ tuoremozzarellaviipaleet ja -pallot valmistetaan suomalaisesta luomumaidosta. Ne ovat parhaimmillaan kylmässä ruoanlaitossa, kuten salaateissa ja täytetyissä leivissä.

Alkuvuosi on täynnä juhlan aiheita: Runebergin päivän, laskiaisen, ystävänpäivän ja pääsiäisen herkkuihin sopii Valio maustettu rahka Irish cream & coffee, josta voi loihtia esimerkiksi kakkuja, täytteitä, jäädykkeitä ja leivonnaisia.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon
Search