Koekeittiö
Pannukakku
1 uunipannullinen

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta.
Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon.

Valmistusaineet

munaa
1  l Valio maitoa
5 1/2  dl vehnäjauhoja
1  tl suolaa
1  rkl sokeria
1  dl Valio Oivariini® juoksevaa

Valmistusohje

Aloita pannukakun valmistaminen vatkaamalla munien rakenne rikki.
Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini.
Anna turvota 30 min.
Pirskota uunipannun pohjalle hiukan vettä ja aseta sille leivinpaperi (paperi pysyy näin hyvin paikoillaan).
Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle.
Paista pannukakku 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 225 asteeseen ja paista vielä n. 13 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.

LAKTOOSITON PANNUKAKKU

* Korvaa pannukakkutaikinan tavallinen maito Valio Laktoositon™ maitojuomalla. Valio Oivariini® juokseva on laktoositonta.

Tarjoa pannukakun lisänä

* marjasurvosta tai hilloa
* Valio kuohukermaa vaahdotettuna ja sokerilla maustettuna
* Valio vaahtoutuvaa mansikkakermaa
* Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9%
* Valio maustettua rahkaa vanilja, valkosuklaa-lime tai sitruuna
* jäätelöä

VINKKI

* Pannukakku sopii myös kahvin kanssa tarjottavaksi.
* Lisää pannukakkutaikinaan 1 - 2 porkkanaa tai omenaa raastettuna tai kinkkua tai ruskistettua pekonia pieninä kuutioina. Jätä suolaisesta pannukakusta sokeri pois.
  • Käyttäjien kommentit (34)

  • Nimetön
    | 27.7.2012 kello 0:20
    Ilmoita asiaton viesti

    Ihana ohje, jos ei olisi raskauspahoinvointia jonkin verran...niin ahmisin koko pellillisen. ;) Tämä ohje kyllä tallentuu leivontakansiooni. Mikäs sen ihanampaa ois kun lapset nukkuis ja äiti sais herkutella ihan rauhassa. <3 Täydet 10pistettä!

  • Pekka Valiolta
    | 2.8.2012 kello 16:10
    Ilmoita asiaton viesti

    Hauska kuulla, että hyvä resepti löytyi :)
    -Pekka Valiolta

  • Nimetön
    | 12.8.2012 kello 16:34
    Ilmoita asiaton viesti

    tosi tosi tosi hyvä pannukakku! minä käytin tavallisen maidon tilaan vanhanajan maito jonka rasvapitoisuus on n 4%. tuli ihanan täyteläinen maku mutta kannattaisi silloin ehkä vähentää juoksevan Oivariinin määrää ½ dl:an. suosittelen kuitenkin!!!!

  • Nimetön
    | 6.12.2012 kello 20:29
    Ilmoita asiaton viesti

    Tein vahingossa grahamjauhoista. En suosittele

  • marimaker
    | 19.12.2012 kello 17:32
    Ilmoita asiaton viesti

    Ihana ohje! Onnistui täydellisesti :D

  • Nimetön
    | 15.1.2013 kello 19:28
    Ilmoita asiaton viesti

    Muuten hyvä ohje, mutta valmistus vie muihin pannukakkuihin verrattuna paljon aikaa, vaikka maku korvaakin sen hyvin!

  • Nimetön
    | 18.1.2013 kello 19:15
    Ilmoita asiaton viesti

    Tosi hyvää

  • Nimetön
    | 24.1.2013 kello 15:18
    Ilmoita asiaton viesti

    ok

  • Nimetön
    | 8.2.2013 kello 20:40
    Ilmoita asiaton viesti

    tulipa hyvännäköinen, miltähän maistuu, varmaan namia.

  • Nimetön
    | 21.2.2013 kello 16:05
    Ilmoita asiaton viesti

    miten tohon tarttee noin paljon maitoo?!
    mut toi on iha hirveen hyvää pannaria

  • Nimetön
    | 15.3.2013 kello 22:28
    Ilmoita asiaton viesti

    Tuli törkeän hyvää.laitoin voisulaa,naapurinkin lapset tykkäsivät.oli kuulemma parempaa kuin heidän äidin tekemä:))

  • Nimetön
    | 20.3.2013 kello 21:45
    Ilmoita asiaton viesti

    Onko kukaan kokeillut, onnistuuko esim.Ingmanin maidolla, vai tuleeko ihan susi?

  • sinielina
    | 21.3.2013 kello 11:20
    Ilmoita asiaton viesti

    mulla tuli aivan järkytys kuori kuin kivi ja sisältä juoksevaa ku vesi :s

  • Nimetön
    | 21.3.2013 kello 12:01
    Ilmoita asiaton viesti

    paras pannariresepti mitä minä olen käyttänyt :) käytin hilja-maitoa ja tein ja paistoin ohjeen mukaan, älyttömän hyvää.

  • Nimetön
    | 31.3.2013 kello 14:37
    Ilmoita asiaton viesti

    Juuri on taikina turpoamassa. Ei tainnut olla valio maitoa ja mitään tapporiineja en käytä, vaan ihan voita. Saa nähdä mitä tulee ;)

  • Nimetön
    | 31.3.2013 kello 14:39
    Ilmoita asiaton viesti

    sinielina, olisko uunissa vikaa?

  • Nimetön
    | 9.4.2013 kello 10:55
    Ilmoita asiaton viesti

    Tein eilen plus-maidosta ja tuli ihanan kuohkeaa ja maukasta pannaria!

  • Nimetön
    | 29.4.2013 kello 11:33
    Ilmoita asiaton viesti

    hei, hain munattoman pannarin ohjetta??
    Millä korvaan munat, että saan edes kohtuullisen pannarin leirikoululaisille, kun siellä on muutama kananmuna allerginen lapsi.. mistähän mahtaa johtua, mutta nämä kananmuna allergiset on usiemmiten poikia!?!

  • Nimetön
    | 5.5.2013 kello 8:50
    Ilmoita asiaton viesti

    Sateisena sunnuntaina tämä maistuu erityisen hyvälle lapsille ja heidän yövierailleen.

  • Nimetön
    | 8.7.2013 kello 19:30
    Ilmoita asiaton viesti

    Nam nam♥

  • Nimetön
    | 12.8.2013 kello 0:06
    Ilmoita asiaton viesti

    Yhdellä ruokalusikallisella sokeria tuli kyllä pahanmakuinen. Olisikohan oikea mitta 1dl?

  • Valio Koekeittiö
    | 13.8.2013 kello 10:02
    Ilmoita asiaton viesti

    Pannukakun makeus on makuasia. Jos pannukakun lisänä tarjoaa hilloa, makeutettua kermavaahtoa, vaniljakastiketta tai maustettua rahkaa ei pannukakun tarvitse olla kovin makea. Sokeria voi luonnollisesti lisätä, mikäli pitää makeammasta pannukakusta.

  • Nimetön
    | 23.8.2013 kello 20:59
    Ilmoita asiaton viesti

    Hyvä ohje muuten, mutta rasvaa on ohjeessa niin paljon, että lusikoin sitä 1dl:n verran paistuvan pannukakun pinnalta. Tein 2l:n taikinan, eli rasvaa n. 2dl:aa. 1/2dl riittäisi 1l:n taikinaan.
    Uuni odottaa pesemistä, sen verran räiskyi ;)

  • Nimetön
    | 20.10.2013 kello 17:31
    Ilmoita asiaton viesti

    Parasta pannaria ikinä, kiitos reseptistä :)
    Laitoin varox 2 rkl sokeria ja kiinteää Oivariinia sulatettuna.
    Nam!

  • Nimetön
    | 17.1.2014 kello 22:01
    Ilmoita asiaton viesti

    tää oli kyllä surkein resepti mitä olen löytänyt.....ei pahalla...¨

  • Nimetön
    | 23.1.2014 kello 19:05
    Ilmoita asiaton viesti

    Loistava resepti! Useasti olen tehnyt ja yleensä on onnistunut. Epäonnistumiset johtuvat tavastani soveltaa reseptiä ja muutella ainemääriä. Pannarin kohoamista uunissa on hauska katsella =D

  • Nimetön
    | 1.2.2014 kello 22:46
    Ilmoita asiaton viesti

    Wau! Hieman vielä tuunasin; raakamaitoa,voita,suolaa 2,5tl ja sokeria 2,5rkl. Ihanan kuohkeaa!

  • Nimetön
    | 16.2.2014 kello 11:39
    Ilmoita asiaton viesti

    Super hyvä resepti.

  • Nimetön
    | 28.2.2014 kello 20:04
    Ilmoita asiaton viesti

    Huono ohje minun pellille. Olisi pitänyt jakaa kahdelle eri pellille tuo taikina.

  • Nimetön
    | 5.3.2014 kello 18:08
    Ilmoita asiaton viesti

    Mahtavan hyvää!!!

  • Nimetön
    | 9.3.2014 kello 20:57
    Ilmoita asiaton viesti

    Juuri uunissa eka pellillinen. Jaoin taikinan kahteen peltiin ja muutin ohjetta sen verran että tein veteen (maito loppu) ja rasvana rypsiöljy. Mielenkiinnolla odotan lopputulosta.

  • Nimetön
    | 20.3.2014 kello 11:27
    Ilmoita asiaton viesti

    Paistaisin itse 225 asteessa uunin alaosassa 30 min. Voita 50g.

  • Nimetön
    | 20.3.2014 kello 12:26
    Ilmoita asiaton viesti

    Käytä leivinpaperia uunipellin (se syvempi malli, joka tulee hellan mukana) pohjalla niin pellin pesu helpottuu.

  • Nimetön
    | 25.3.2014 kello 21:11
    Ilmoita asiaton viesti

    Muuten todella hyvä resepti, mutta hieman pitää muokata. Alkuperäisellä reseptillä maistuu pelkältä kananmunalta, joten yksi niistä pois. Ja olisi hyvä, jos mainittaisiin reseptillä tulevan suolaista pannukakkua tai mainita jonkinmoista sokerinmäärää mikäli ei ole mitään tarjottavaa lisänä. Joten sokeria lisää ainakin jonkin verran, itsellä meni 4rkl.

  • Kiitos!

    Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla kommenttisi julkaistaan.

    1 2 3 4 5 0 tähteä

    Osoitetta käytetään kommentin vahvistamiseen, sitä ei näytetä palvelussa.

053,4
34
Pannukakku on lapsiperheiden suosikki, mutta se maistuu myös vanhemmille herkkusuille. Hernekeiton jälkiruokana pannukakku on ehdoton valinta.
n. 40 min +uunissa 30min.
Vaikeustaso: helppo
Kirjaudu tai luo tunnukset
Kirjaudu sisään
Virheellinen sähköpostiosoite.
Antamasi käyttäjätunnus ja salasana eivät täsmää. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Kirjautuminen epäonnistui teknisen vian takia.
Antamasi käyttäjätunnus on poistettu. Ole hyvä ja ota yhteyttä kuluttajapalveluun.
Muista minut
Unohtunut salasana

Anna sähköpostiosoitteesi niin lähetämme Sinulle linkin jolla pääset vaihtamaan salasanasi

Virheellinen sähköpostiosoite.
Kiitos,
tarkista sähköpostisi!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla pääset vaihtamaan salasanasi.

Jatka
Luo uusi tunnus
Rekisteröityminen ei ole sallittu tästä sähköpostiosoitteesta.
Sähköpostin lähetys epäonnistui.
Antamasi sähköpostiosoite on jo käytössä.
Virheellinen sähköpostiosoite.
Rekisteröityminen on toistaiseksi estetty sivustolla.
Kiitos,
tarkista sähköpostisi!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin jota klikkaamalla pääset jatkamaan palvelun käyttämistä normaalisti.

Jatka
Kirjaudu Facebook-tunnuksillasi

Voit kirjautua sisään valio.fi-palveluun liitetyillä Facebook-tunnuksillasi. Voit myös rekisteröityä uudeksi
käyttäjäksi suoraan Facebook-tunnuksillasi.

Kirjaudu Facebook-tunnuksillasi

Oma kauppalista

muokkaaTyhjennä lista

    Kauppalistasi on tyhjä

    Lisää ainekset suoraan resepteistä. Voit myös lisätä muita aineksia tai muistiinpanoja.

      Lisää tuotteita kauppalistalle

      Lisää
      Tyhjennä lista

        Kauppalista on myös matkapuhelimessasi osoitteessa m.valio.fi

        sulje

        Esikatselu

        Jaa kauppalista

        Jaa kauppalista ystävillesi käyttämällä sähköpostiosoitetta tai valio.fi-käyttäjän omaa käyttäjätunnusta.

        Lisää vastaanottaja

        Vastaanota jaettu kauppalista

         haluaa jakaa kanssasi kauppalistan “”.

        Vastaanota lista

        Kun vastaanotat listan, lisäät kauppalistan “” omiin kauppalistoihisi.

        Kieltäydy
        KAUPPALISTAT

          Oma keittokirja

          Reseptit
          Kaikki reseptit
          Ateriat

          Kaikki reseptit

          muokkaa
          LISÄÄ
          Mikäli haluat että Omaan Keittokirjaan lisäämäsi reseptit tallentuvat, tulee sinun kirjautua palveluun >

          Digitaalinen leikekirja keittiösi aarteille

          • Oma keittokirja on sinun sähköinen arkistosi, jonne voit tallettaa kaikki suosikkisi. Luo kansioita, joiden alle saat helposti lajiteltua reseptit ja ideat teemoittain.
          • Seuraa, mitä muut käyttäjät resepteistäsi kommentoivat (jos olet antanut ne julkiseen käyttöön).
          • Toisin sanottuna Valio tarjoaa nyt jokaiselle kotiruoanlaittajalle digitaalisen leikekirjan keittiön aarteille. Luo tunnukset ja rakenna omasi!
          Mikäli haluat että Omaan Keittokirjaan lisäämäsi reseptit tallentuvat, tulee sinun kirjautua palveluun >

          Mikäli sinulla ei ole vielä Valion tunnuksia voit tallentaa Omaan Keittokirjaan lisäämäsi reseptit luomalla tunnukset tästä antamalla sähköpostiosoitteesi.

            Tallenna työsi tilaamalla itsellesi oma tunnus
            Oma ruokalista
            Kalorilaskuri
            • Edellinen
            • Päivä
            • Viikko
            • Seuraava

            Koekeittiön ehdotukset tälle viikolle

            Kokeile tällä viikolla myös

            Ilmoitus ei onnistunut

            Jos haluat ilmoittaa asiattoman viestin, sinun täytyy ensin kirjautua palveluun.

            Sulje
            sulje

            Huomio!

            Poista resepti Peruuta

            Huomio!

            Poista viikon reseptit Peruuta
            Vastaa kyselyyn!

            Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

            Osallistu Ei kiitos
            Valitse mille päivälle haluat lisätä reseptin.
            Sulje

            Päivän ravintosisältö

            • Energia
              (kcal)
            • Hiilihydraatti
              (g)
            • Proteiini
              (g)
            • Rasva
              (g)
            • Kalsium
              (mg)
            • Kuidut
              (g)
            • D-vitamiini
              (µg)
            Ruokavalio on hyvä rakentua monipuolisista valinnoista (lisää tuote kauppalistaan klikkaamalla)
            Sulje
            Lisää tietosi
            kalorilaskuria varten