Siirry sisältöön
Keittiössä nyt

Kahdeksan vaivatonta mökkiruokaa

Kanagyros

Kesällä kaipaa herkullisia, mutta vaivattomia ruokia. Tuoreet raaka-aineet ja grilli tarjoavat monia mahdollisuuksia loihtia maukkaita kesäruokia, kuten näitä kahdeksaa mökkimaisemiin sopivaa reseptiä. 

Kesä on herkullisten makujen ja vaivattomasti valmistuvien ruokien kulta-aikaa. Kun kaipaat helppoa ja mutkatonta ruokaa kesämökille, grilli ja pikkukeittiö ovat parhaat ystäväsi. 

Grillissä valmistuvat näppärästi vaikkapa Koskenlaskija grillipaprikat tai grillijuustovartaat. Mökkikeittiössä loihdit näppärästi raikkaan, sesongin parhaita kasviksia hyödyntävän Green goddess –perunasalaatin. Lomafiilistä ruokapöytään tuovat myös välimerelliset helpot herkut. Parasta kesän mökkiruoissa on niiden yksinkertaisuus. Ota rennosti ja nauti ruoasta sekä kesäisestä tunnelmasta.

1. Grillijuustovartaat

Grillijuustovartaat ovat mökkiruoan perikuva. Ne valmistuvat näppärästi pujottelemalla grillijuustoviipaleet, kasvikset ja sienet varrastikkuihin. Mausta vartaat raikkaalla yrttiöljyllä ja nauti niistä kauniissa mökkimaisemissa. Search