AURA hyrskypotut

Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

AURA hyrskypotut

AURA hyrskypotut

Kesän herkullisin lisäke syntyy uusista perunoista ja AURA juustosta. Kypsät perunat ravistellaan lisäkkeiden kanssa ronskisti kannen alla kattilassa. Nämä juustoiset potut maistuvat erityisen herkullisilta savustetun tai grillatun kesäruoan kaverina.

Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 kg
uusia perunoita
75 g
1 pussi (150 g)
1
sitruunan mehu
1 ruukku
tilliä hienonnettuna
3 (50 g)
kevätsipulia varsineen
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Keitä harjatut perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
  2. Valuta keitinvesi kannen avulla. Sulata perunoiden joukkoon voi.
  3. Lisää Aura, sitruunamehu ja halutessasi raasetttua kuorta, hienonnettu tilli ja kevätsipulinvarret. Mausta ripauksella ruolaa ja mustapippuria myllystä.
  4. Aseta kattilankansi paikoilleen ja ravista voimakkaasti.
  5. Nauti kesäpotut kesäruoan lisukkeena, kuten grilliruoan, sillin tai savukalan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
139 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›