AURA hyrskypotut

AURA hyrskypotut
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

AURA hyrskypotut

AURA hyrskypotut

Kesän herkullisin lisäke syntyy uusista perunoista ja AURA juustosta. Kypsät perunat ravistellaan lisäkkeiden kanssa ronskisti kannen alla kattilassa. Nämä juustoiset potut maistuvat erityisen herkullisilta savustetun tai grillatun kesäruoan kaverina.

Valmistusaika

Työaika
5 min
Valmistusajat yhteensä
20 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 kg
uusia perunoita
75 g
1 pussi (150 g)
1
sitruunan mehu
1 ruukku
tilliä hienonnettuna
3 (50 g)
kevätsipulia varsineen
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Keitä harjatut perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
  2. Valuta keitinvesi kannen avulla. Sulata perunoiden joukkoon voi.
  3. Lisää Aura, sitruunamehu ja halutessasi raasetttua kuorta, hienonnettu tilli ja kevätsipulinvarret. Mausta ripauksella ruolaa ja mustapippuria myllystä.
  4. Aseta kattilankansi paikoilleen ja ravista voimakkaasti.
  5. Nauti kesäpotut kesäruoan lisukkeena, kuten grilliruoan, sillin tai savukalan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
139 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›