Lämminsavulohipasta

Lämminsavulohipasta

Selkeät maut ovat savulohipastan salaisuus: Savulohi, kerma ja pasta kantavat maullisesti jo pitkälle. Käyttämällä paksumpaa ruokakermaa on helppo savulohipasta nopeasti lautasellasi.

15 min
helppo
233 kcal / 100g
11
1

Ainekset3 annosta

3 annosta
250 g
pastaa , tagliatelle
pala (50 g)
purjoa
1 rkl
1 prk (2 dl)
1 ½ rkl
Dijon-sinappia
300 g
loimu- tai lämminsavulohta
2 rkl
tuoretta tilliä hienonnettuna
mustapippuria myllystä
sitruuna- tai limettilohkoja

Ohje

  1. Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustettuun veteen. Valmista sillä aikaa kastike.
  2. Kuullota suikaloitu purjo Oivariini rasvassa pannulla. Lisää ruokakerma. Mausta sinapilla.
  3. Lisää paloiteltu kala ja hienonnettu tilli kastikkeeseen.
  4. Kuumenna kastike ja rouhi päälle pippuria. Tarkista suola.
  5. Valuta pasta puolihuolimattomasti kannen avulla. Lisää joukkoon kastike.
  6. Tarjoa savulohipasta heti. Pirskota halutessasi annoksen päälle sitruuna- tai limettimehua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
233 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)