Lämminsavulohipasta

Lämminsavulohipasta
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Lämminsavulohipasta

Lämminsavulohipasta

Selkeät maut ovat savulohipastan salaisuus: Savulohi, kerma ja pasta kantavat maullisesti jo pitkälle. Käyttämällä paksumpaa ruokakermaa on helppo savulohipasta nopeasti lautasellasi.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

55 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
250 g
pastaa , tagliatelle
pala (50 g)
purjoa
1 rkl
1 prk (2 dl)
1 ½ rkl
Dijon-sinappia
300 g
loimu- tai lämminsavulohta
2 rkl
tuoretta tilliä hienonnettuna
mustapippuria myllystä
sitruuna- tai limettilohkoja

Ohje

  1. Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustettuun veteen. Valmista sillä aikaa kastike.
  2. Kuullota suikaloitu purjo Oivariini rasvassa pannulla. Lisää ruokakerma. Mausta sinapilla.
  3. Lisää paloiteltu kala ja hienonnettu tilli kastikkeeseen.
  4. Kuumenna kastike ja rouhi päälle pippuria. Tarkista suola.
  5. Valuta pasta kannen avulla. Lisää joukkoon kastike.
  6. Tarjoa savulohipasta heti. Pirskota halutessasi annoksen päälle sitruuna- tai limettimehua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
233 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›