
Pikkusuolaiset
Pikkusuolaiset, sormisyötävät, cocktailpalat, tapakset – nimiä on monia, mutta idea on sama. Kootaan herkullisista raaka-aineista pieniä, helposti tarjottavia ja syötäviä makupaloja, joista jokainen ruokailija saa valita omat suosikkinsa lautaselleen. Pikkusuolaiset sopivat loistavasti juhlien noutopöytään tai illanistujaisiin. Juhlan teeman mukaan tarjoilut voi valmistaa rennomman tai fiinimmän tyylin mukaan. Jos tarjottavat koostuvat vain pikkusuolaisista, niin silloin on hyvä tarjota useampaa erilaista ja varata noin 10 palaa per henkilö. Valitse suosikkisi juhlatarjoiluun!
98 reseptiä

Juusto-oliivimosaiikki

Juustomaljat

Suolaiset keksituulihatut

Suolakurkkutortut

Ranchmaustetut Härkis-ranskalaiset

Chorizo bruschetta

Teemu Laurellin french toast suolakaramellilla

Imanin ja Leenan suolakurkku pickle dip

Paras dippi

Rapeat ruusukaalit

Mascarponetaatelit

Rapeat kesäkurpitsarullat

Onigirit

Munakoisopizzat

Raparperi-mascarponeleivät

Delikaurarullat

Tofuskagen

Silli-peruna snacksit

Maissiribsit

Satokausikalenterin hedelmä-juustokuusi

Uunidippi ja rapeat tortillat

Kylmä sipsipelti

Skagen tortut

Tuorejuustokuuset
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?
