
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 3 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1½ dl vehnäjauhoja
- 4 rkl kaakaojauhetta
- ¾ dl perunajauhoja
- ½ tl leivinjauhetta
Vuokaan
-
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- korppujauhoja
Täyte ja pinnalle
- 1½ dl lakkahilloa
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 100 g tummaa suklaata rouhittuna
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- lakkoja tai ananaskirsikoita
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota munat ja sokeri. Lisää Oivariini.
- Yhdistä kuivat aineet kulhossa. Siivilöi muna-sokerivaahtoon.
- Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun Ø 20 cm kakkuvuokaan. Paista 175 asteen lämpötilassa uunin alaosassa 20 min. Jäähdytä ja kumoa.
Täyte
- Halkaise kakku. Jos kakku tarjotaan pian, kostuta kakkulevyjä esim. maidolla.
- Nosta pohjaosa tarjoilulautaselle. Levitä pinnalle 1 dl hilloa. Pursota rahka kakulle isoaukkoista pyöreää tyllaa käyttäen. Jätä reunoihin hieman tilaa, koska kakkukansi tulee levittämään täytettä sivusuunnassa.
- Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon rouhittu suklaa. Laita vaahto käyttämääsi pursotinpussiin ja pursota siitä reilu puolet rahkan päälle.
- Nosta kansi päälle. Laita hilloa ja lakkoja tai ananaskirsikoita kakun keskelle. Pursota loppu kerma ympärille.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
271 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
28,8 g
Rasva
14,7 g
Tyydyttynyt rasva
7,5 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
- korppujauhoja
- lakkoja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.