Juustofondue on sveitsiläinen tapa viettää iltaa ja nauttia samalla hyvästä ruoasta ja seurasta. Varaa juustofonduen lisäkkeeksi esim. herkkukurkkuja, paprikaa, omenalohkoja, keitettyä perunaa, porkkanaa ja/tai kukkakaalia. Itse dippaukseen sopii parhaiten vaalea leipä, esim. patonki.
1 pkt (300 g) | |
1 pkt (300 g) | |
2 ½ dl | kuivaa valkoviiniä , esim. Sauvignon Blanc |
1 rkl | maissitärkkelystä (Maizena) |
1 tl | sitruunamehua |
¼ tl | muskottipähkinää |
ripaus | jauhettua valkopippuria |
1 | valkosipulin kynsi |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.