Suklaafondue

Suklaafondue
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Suklaafondue

Suklaafondue

Suklaafondue on hauska jälkiruoka. Valmista fondue ja annostele kastiketta jokaiselle ruokailijalle omaan pieneen kuppiin. Tarjoile erikseen erilaisia dipattavia lisäkkeitä.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 dl
1 levy (200 g)
tummaa suklaata
( 1 rkl
konjakkia )

Ohje

  1. Kaada kerma paksupohjaiseen kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi välillä sekoittaen.
  2. Paloittele suklaa ja lisää kermaan. Sekoittele, kunnes suklaa sulaa ja seos on tasaista. Nosta levyltä.
  3. Annostele kuuma suklaadippikastike pieniin kuppeihin, varaa jokaiselle ruokailijalle oma kuppi. Laita erikseen tarjolle dipattavaa, esim. paloiteltuja, valutettuja hedelmiä, vaahtokarkkeja ym.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
426 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
33 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.