Suklaafondue

Suklaafondue

Suklaafondue on hauska jälkiruoka. Valmista fondue ja annostele kastiketta jokaiselle ruokailijalle omaan pieneen kuppiin. Tarjoile erikseen erilaisia dipattavia lisäkkeitä.

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 dl
1 levy (200 g)
tummaa suklaata
1 rkl
konjakkia

Ohje

  1. Kaada kerma paksupohjaiseen kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi välillä sekoittaen.
  2. Paloittele suklaa ja lisää kermaan. Sekoittele, kunnes suklaa sulaa ja seos on tasaista. Nosta levyltä.
  3. Annostele kuuma suklaadippikastike pieniin kuppeihin, varaa jokaiselle ruokailijalle oma kuppi. Laita erikseen tarjolle dipattavaa, esim. paloiteltuja, valutettuja hedelmiä, vaahtokarkkeja ym.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
426 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
33 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›