Fondue on seurallinen ja innostava ruoka, sillä jokainen syö "samasta padasta". Pata laitetaan keskelle pöytää ja kukin kastaa tarjolla olevia suupaloja tikun nokassa lämpimään juustokastikkeeseen. Fondue sopiikin mainiosti yhteiseen illanviettoon perheen ja ystävien kesken. Se on ohjelmanumero jo sellaisenaan!
1 pkt (300 g) | |
1 pkt (350 g) | Valio Emmental punaleimaa tai 1 pktValio Alppi Kreivi® juustoa |
3 dl | kuivaa valkoviiniä |
1 rkl | maissitärkkelystä (Maizena) |
1 tl | sitruunamehua |
¼ tl | rouhittua mustapippuria |
1 | valkosipulin kynsi |
( 2 rkl | kirsikkaviinaa ) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.