AURA kierrekeksit

AURA kierrekeksit
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

AURA kierrekeksit

AURA kierrekeksit

Sinihomejuuston ja marmeladin liitto toimii näissäkin pikkuleivonnaisissa. Keksien pinnalle voi ripotella pähkinää tai siemeniä oman maun mukaan tai jättää ne kokonaan pois.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa / pellillinen
12 min
Yhteensä
32 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset35 kpl

35 kpl
1 pkt (500 g)
voitaikinalevyjä
½ rasiaa (à 200 g)
1 dl (50 g)
1 rkl
1 dl
paistonkestävää aprikoosimarmeladia

Pinnalle

1
kananmuna
hassel- tai saksanpähkinärouhetta

tai seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Aseta vielä hieman kohmeiset voitaikinalevyt lomittain jauhotetulle työpöydälle. Kostuta saumakohtia vedellä ja kauli tasaiseksi levyksi (n. 45 x 30 cm).
  2. Sekoita tuorejuusto ja AURA muru. Notkista seos maito- tai vesitilkalla kulhossa sekoittaen. Voitele juustoa ja marmeladia vuoronperään pitkittäin raidoiksi taikinalevylle (4 - 6 raitaa).
  3. Kääri levy leveältä sivulta alkaen rullaksi.
  4. Leikkaa rulla n. 1 cm:n viipaleiksi. Laita viipaleet uunipellille leivinpaperin päälle. Rullasta tulee kaksi pelillistä.
  5. Voitele kierrekeksit munalla. Ripota päälle pähkinärouhetta tai siemeniä.
  6. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 11 - 12 min tai kunnes kypsiä.
  7. Tarjoa illanaistujaisissa tai kahvi-, nouto- tai juustopöydässä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
353 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›