
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g purjoa
- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
-
2-3 rkl (30 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 6 dl vettä
- ½ kana- tai kasvisliemikuutiota
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
-
2 dl Valio ruokakermaa
Voit kokeilla myös -
- 2 rkl hienonnettua persiljaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Viipaloi hyvin pesty purjo. Paloittele sipuli ja valkosipulin kynnet. Kuullota ne kattilassa pehmeiksi, älä ruskista
- Sekoita joukkoon jauhot ja lisää vesi sekä liemikuutio. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla n. 15 min. Sekoita välillä.
- Lisää AURA sekä crème fraîche ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Soseuta keitto. Mausta pippurilla. Lisää pinnalle hienonnettua persiljaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
100 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
1,8 g
Rasva
8,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,3 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä