AURA rosollivuoka

AURA rosollivuoka

Rosollin makua lämpimänä kasvisvuokana. Murennetut piparit antavat ruoalle rapean ja joulunmakuisen pinnan.

1 h 20 min
keskitaso
115 kcal / 100g
0
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pussi (500 g)
peruna-sipulisekoitusta
500 g
punajuuria (raakoja)
250 g
porkkanoita
½ tl
suolaa
½ tl
jauhettua mustapippuria
2 prk (à 2 dl)
1 pussi (150 g)

Pinnalle

1 dl
piparkakkumuruja

Ohje

  1. Kaada peruna-sipulisekoitus n. 33 x 23 cm:n kokoiseen, laakeahkoon uunivuokaan.
  2. Kuori ja raasta punajuuret ja porkkanat kartioraastinraudan karkealla terällä. Lisää vuokaan. Lisää myös suola, pippuri ja AURA muru. Sekoittele hyvin.
  3. Lisää lopuksi ruokakerma. Ripota piparkakkumurut pinnalle.
  4. Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 200 asteessa 50 min tai kunnes kypsää. Peitä foliolla ja anna maustua hetken ennen tarjoilua.
Jälkeen
Joulun helppo jälkiruoka
10 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
115 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
7 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
58 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)