AURA rosollivuoka

AURA rosollivuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

AURA rosollivuoka

AURA rosollivuoka

Rosollin makua lämpimänä kasvisvuokana. Murennetut piparit antavat ruoalle rapean ja joulunmakuisen pinnan.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
50 min
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pussi (500 g)
peruna-sipulisekoitusta
500 g
punajuuria (raakoja)
250 g
porkkanoita
½ tl
suolaa
½ tl
jauhettua mustapippuria
2 prk (à 2 dl)
1 pussi (150 g)

Pinnalle

1 dl
piparkakkumuruja

Ohje

  1. Kaada peruna-sipulisekoitus n. 33 x 23 cm:n kokoiseen, laakeahkoon uunivuokaan.
  2. Kuori ja raasta punajuuret ja porkkanat kartioraastinraudan karkealla terällä. Lisää vuokaan. Lisää myös suola, pippuri ja AURA muru. Sekoittele hyvin.
  3. Lisää lopuksi ruokakerma. Ripota piparkakkumurut pinnalle.
  4. Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 200 asteessa 50 min tai kunnes kypsää. Peitä foliolla ja anna maustua hetken ennen tarjoilua.
Jälkeen
Joulun helppo jälkiruoka
10 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
115 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›