
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (500 g) peruna-sipulisekoitusta
- 500 g punajuuria (raakoja)
- 250 g porkkanoita
- ½ tl suolaa
- ½ tl jauhettua mustapippuria
-
2 prk (à 2 dl)
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Pinnalle
- 1 dl piparkakkumuruja
Jaa resepti
Ohje
- Kaada peruna-sipulisekoitus n. 33 x 23 cm:n kokoiseen, laakeahkoon uunivuokaan.
- Kuori ja raasta punajuuret ja porkkanat kartioraastinraudan karkealla terällä. Lisää vuokaan. Lisää myös suola, pippuri ja AURA muru. Sekoittele hyvin.
- Lisää lopuksi ruokakerma. Ripota piparkakkumurut pinnalle.
- Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 200 asteessa 50 min tai kunnes kypsää. Peitä foliolla ja anna maustua hetken ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
93 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
9,9 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa