AURA kuulat

AURA kuulat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

AURA kuulat

Tuorejuusto ja aurajuusto muodostavat rapean piparimurun kanssa täydellisen herkkupalan glögin seuraksi.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset20 kpl

20 kpl
½ rasiaa (à 200 g)
2 dl (100 g)

Pinnalle

n. 1 dl (40 g)
piparimuruja

Ohje

  1. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon AURA muru. Ota teelusikalla pieni määrä juustoseosta ja muotoile toisen teelusikan avulla massa pallomaiseksi. Voit myös pyörittää pieniä palloja ohuet kertakäyttökäsineet käsissä.
  2. Pyöräytä pallo kauttaaltaan piparin muruissa siten, että pallon pinta peittyy muruseoksesta. Muotoile tarvittaessa käsin. Tarjoa juustokuulia alkupalana tai glögin kanssa.
Vinkki

Vinkki

Juustomassan käsittelyä voi helpottaa kastamalla lusikat välillä kylmään veteen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
287 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›