Juustolautanen

Juustolautanen
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustolautanen

Juustolautanen

Tämä juustolautanen sopii jälkiruoaksi tai joulun aikaan nautittavaksi Valio vaalean glögin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (150 g)
pinjansiemeniä paahdettuna
juoksevaa hunajaa
tummaa suklaata (kaakaopit. 70%) rouhittuna
pipareita

Ohje

  1. Kokoa annokset lautasille. Leikkaa juustoviipaleet vinottain kolmioiksi ja asettele lautasille.
  2. Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla. Jäähdytä hetki ja ripottele lautasille.
  3. Valuta päälle hunajaa päälle raitoina. Viimeistele suklaarouheella ja piparilla.
  4. Tarjoa sellaisenaan jälkiruokana tai Valio vaalean glögin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
390 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›