Juustolautanen

Juustolautanen
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustolautanen

Juustolautanen

Tämä juustolautanen sopii jälkiruoaksi tai joulun aikaan nautittavaksi Valio vaalean glögin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (150 g)
pinjansiemeniä paahdettuna
juoksevaa hunajaa
tummaa suklaata 70% rouhittuna
pipareita

Ohje

  1. Kokoa annokset lautasille. Leikkaa juustoviipaleet vinottain kolmioiksi ja asettele lautasille.
  2. Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla. Jäähdytä hetki ja ripottele lautasille.
  3. Valuta päälle hunajaa päälle raitoina. Viimeistele suklaarouheella ja piparilla.
  4. Tarjoa sellaisenaan jälkiruokana tai Valio vaalean glögin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
272 kcal
Proteiini
29 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.