Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustolautanen

Tämä juustolautanen sopii jälkiruoaksi tai joulun aikaan nautittavaksi Valio vaalean glögin kanssa.

Juustolautanen
Juustolautanen

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pkt (150 g)
    Valio Salaneuvos® 17% viipaletta
    Valio Salaneuvos® goudajuusto on valloittanut juustonystävät vihvahteikkalla maullaan. Kevyempi Valio Salaneuvos® 17 % on I-luokkainen,…
    Valio Salaneuvos® 17 % e300 g viipale
  • 0 kg pinjansiemeniä paahdettuna
  • 0 kg juoksevaa hunajaa
  • 0 kg tummaa suklaata (kaakaopit. 70%), rouhittuna
  • 0 kg pipareita

Ohje

  1. Kokoa annokset lautasille. Leikkaa juustoviipaleet vinottain kolmioiksi ja asettele lautasille.
  2. Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla. Jäähdytä hetki ja ripottele lautasille.
  3. Valuta päälle hunajaa päälle raitoina. Viimeistele suklaarouheella ja piparilla.
  4. Tarjoa sellaisenaan jälkiruokana tai Valio vaalean glögin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 114 kcal
Proteiini 12,1 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 7,1 g
Tyydyttynyt rasva 4,2 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • pinjansiemeniä
  • juoksevaa hunajaa
  • tummaa suklaata
  • pipareita
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search