Juustolautanen

Juustolautanen

Tämä juustolautanen sopii jälkiruoaksi tai joulun aikaan nautittavaksi Valio vaalean glögin kanssa.

20 min
helppo
390 kcal / 100g
0
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (150 g)
pinjansiemeniä paahdettuna
juoksevaa hunajaa
tummaa suklaata (kaakaopit. 70%) rouhittuna
pipareita

Ohje

  1. Kokoa annokset lautasille. Leikkaa juustoviipaleet vinottain kolmioiksi ja asettele lautasille.
  2. Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla. Jäähdytä hetki ja ripottele lautasille.
  3. Valuta päälle hunajaa päälle raitoina. Viimeistele suklaarouheella ja piparilla.
  4. Tarjoa sellaisenaan jälkiruokana tai Valio vaalean glögin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
390 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g
Kalsium
508 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)