Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Delikaurawokki

Herkullinen kasviswokki syntyy kädenkäänteessä mausta tinkimättä. Maukas Delikaura tuo ruokaan proteiinia ja ruokaisuutta.

Delikaurawokki
Delikaurawokki

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 rkl öljyä
  • 1 pieni sipuli kuutioituna
  • 200 g wok-kasviksia, tuore tai pakaste
  • 1 pkt (230 g)
    Gold&Green® Delikaura® Chili-inkivääriä
    100 % kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Delikaura® sopii monen lautaselle. Se on herkkuproteiini kaurasta ja…
    Gold&Green® Delikaura® 230 g Chili-inkivääri
  • ½ dl teriyakikastiketta
  • ½ dl sweet chilikastiketta
  • 200 g nuudeleita keitettynä

Tarjoiluun

  • 1 lime lohkoina
  • 0 kg tuoretta korianteria
  • 0 kg seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Kuumenna öljy pannussa. Lisää sipuli ja wok-vihannekset, paista muutama min.
  2. Lisää Delikaura ja kastikkeet, paista 2 - 3 minuuttia sekoitellen.
  3. Sekoita wokin joukkoon keitetyt nuudelit.
  4. Viimeistele limemehulla, tuoreella korianterilla ja seesaminsiemenillä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 210 kcal
Proteiini 8,4 g
Hiilihydraatti 26 g
Rasva 6,8 g
Tyydyttynyt rasva 0,7 g
Ravintokuitu 3,6 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoretta korianteria
  • seesaminsiemeniä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search