Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Glögikiisseli ja vaniljavaahto

Joulunajan juomasta voit keittää myös kiisselin. Tarjoa mausteinen glögikiisseli vaniljakastikkeen kanssa.

Glögikiisseli ja vaniljavaahto
Glögikiisseli ja vaniljavaahto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 l
    Valio tummaa glögiä
    Valio tumma glögi on perinteikäs ja lämmittävä joulunajan juoma. Valion glögeissä käytetään aitoja joulumausteita: kanelia,…
    Valio glögi tumma 1 l kausituote
  • 4 rkl perunajauhoja
  • 150 g tummia viinirypäleitä

Tarjoiluun


Ohje

  1. Kaada glögi teräskattilaan. Sekoita perunajauhot joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoitellen. Kun kiisseli kiehahtaa, nosta kattila levyltä.
  2. Lisää joukkoon pestyt, halkaistut rypäleet. Kaada kiisseli tarjoiluastiaan ja ripota sokeria pinnalle, ettei kiisseli kuoretu
  3. Vaahdota vaniljakastike ja tarjoa kiisselin kanssa

Vinkki

Voit tehdä kiisselin myös ilman rypäleitä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 76 kcal
Proteiini 1 g
Hiilihydraatti 14,2 g
Rasva 1,6 g
Tyydyttynyt rasva 1,5 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Katso myös

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search