Valmistusaika
Aktiivinen
2 h
Yhteensä
2 h
Vaikeustaso
-
Kokenut kokkaaja
Arvostele
4.25
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g perunoita (jauhoisia), esim Rosamunda
- 1 tl suolaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 kananmuna
Keittämiseen
- 3 l vettä
- ⅔ rkl suolaa
-
0 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Kastike
-
2 prk (à 2.5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 4 rkl suurustejauhetta
- 0 kg mustapippuria myllystä
Tarjoiluun
- 100 g parmesaania
- 0 kg basilikan lehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Keitä perunat kuorineen kypsiksi. Kuori perunat kuumina. Soseuta survimella tai sähkövatkaimella. Anna jäähtyä. Lisää perunasurvokseen suola, muna ja jauhot. Sekoita taikina käsin tasaiseksi.
- Ripota pöydälle jauhoja. Kaada taikina leivinpöydälle. Leivo sormenpaksuisia tankoja. Leikkaa 1 cm:n paloja. Muotoile palloiksi jauhotetuin käsin. Litistä hieman keskeltä (kastike tarttuu paremmin gnoccheihin).
- Valmista kastike: Kiehauta ruokakerma. Lisää tomaattipyree ja suurustejauhe. Keitä 1 min sekoitellen. Mausta pippurilla
- Keitä gnocchit pienissä erissä suolalla maustetussa vedessä vähintään 3 min.
- Siirrä reikäkauhalla tarjottimelle leivinpaperille. Kun vesi on haihtunut pinnasta, siirrä gnocchit laakeaan tarjoiluastiaan. Lisää gnoccheille voinokareita tarttumisen estämiseksi. ja pidä lämpiminä
- Tarjoa gnoccheja kastikkeen ja raastetun Forte juuston kanssa. Lisää päälle basilikan lehtiä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
49 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
6,3 g
Rasva
1,7 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio voita
- mustapippuria myllystä
- basilikan lehtiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.