Halloween vermiselli

Halloween vermiselli

15 min
helppo
327 kcal / 100g
0
0

Valmista pinkin punainen vermiselli lisukeruoaksi tai muilla raaka-aineilla höystettynä pääruoaksi halloweenin kunniaksi. Vermiselli värjäytyy hauskasti etikkapunajuurella.

Ainekset

4 annosta
150 g
vermiselliä
50 g (1 kpl)
etikkapunajuurta raastettuna
50 g
1 pkt (285 g)
mustapapuja, kypsiä , esim. go green
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Lisäksi

100 g
kinkkusuikaleita , paistettua pekonia tai lihapyöryköitä

Ohje

  1. Kiehauta isossa kannellisessa paistokasarissa vettä. Lisää vermisellit, sammuta liesi ja anna kypsyä 2 min.
  2. Kaada vermisellit siivilään ja valuta.
  3. Kuumenna voi paistokasarissa. Lisää raastettu punajuuri ja huuhdotut, valutetut pavut.
  4. Lisää vermiselli. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita puoli huolimattomasti, jolloin ruoka jää hieman kirjavaksi.
  5. Tarjoa lisukeruokana tai höystä ruokaisemmaksi esim. pekonilla tai liha- / kanapyöryköillä.

Vinkki

Lisää pinkkiä väriä ruokaan saa helposti myös lisäämällä joukkoon pelkkää etikkapunajuurien lientä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
327 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
11 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
10 g
Kalsium
68 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)