
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g broilerin rintafileetä
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl kurkumaa
- ¼ tl suolaa
-
2 prk (à 2.5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 6 dl vettä
- 1 varsi sitruunaruohoa
- 2 kaffirlimetinlehteä
- 1 punainen chilipalko
- 1 pala (50 g) tuoretta inkivääriä
- 1 pala purjoa
- 1 rkl osterikastiketta
- 100 g riisinuudelia
- 200 g sokeriherneitä, tuore tai pakaste
- 1 ruukku tuoretta korianteria
- 1 lime
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise broilerinfileet ja leikkaa paloiksi.
- Kuumenna Oivariini isossa kattilassa tai kannellisessa wok-pannussa.
- Lisää kurkuma, sekoita hetki. Lisää broileri ja ruskista kevyesti. Mausta suolalla.
- Lisää ruokakerma, vesi, halkaistu sitruunaruoho ja kaffirlimetinlehdet. Keitä hiljalleen kannen alla n. 5 min. Käsittele sillä aikaa chili ja inkivääri.
- Poista chilistä siemenet ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Raasta inkivääri. Lisää joukkoon. Anna keiton kiehua hiljalleen 10 min.
- Leikkaa puhdistettu purjo ohuiksi renkaiksi.
- Poista keitosta sitruunaruoho ja kaffirlimetinlehdet. Lisää osterikastike (voit myös korvata makealla soijakastikkeella), puolitetut nuudelit, purjo ja sokeriherneet. Keitä, kunnes nuudelit ovat kypsiä (n. 4 min). Lisää tarvittaessa vähän vettä.
- Viimeistele ruoka hienonnetulla korianterilla ja puolikkaan limetin mehulla (lohko toinen puolikas annosten päälle). Tarjoa laksa isoista annoskulhoista.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
89 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
5,9 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa