
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.59
tähteä viidestä
37 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 300 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
- 2 pussia (à 250 g) kasvissuikaleita
- 12 dl vettä
- 2 kanaliemikuutiota
- 90 g (3,5 dl) munanuudeleita
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 1 tl suolatonta sitruunapippuria
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Paista broilerisuikaleet Oivariini rasvassa. Lisää kasvissuikaleet ja anna kypsyä hetki.
- Kaada joukkoon vesi ja lisää kanaliemikuutiot. Keitä n. 5 min.
- Lisää murennetut nuudelit ja juusto nokareina. Sekoita tasaiseksi, mausta ja keitä kypsäksi.
- Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
64 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
4,1 g
Rasva
3,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa