
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.75
tähteä viidestä
8 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (300 g) marinoimattomia broilerin fileesuikaleita
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 rkl punaista currytahnaa
- 1 prk (70 g) tomaattipyreetä
- 1 sipuli
- 1 l kanalientä
- ½ pussia (à 350 g) pätkäspagettia
- 200 g wokkivihanneksia
-
1 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista fileesuikaleet Oivariini rasvassa kattilassa
- Lisää pannulle currytahna, tomaattisose ja hetken päästä sipulit. Sekoittele ja paista pari minuuttia.
- Lisää kanaliemi (1 l vettä + 2 kanaliemikuutiota). Kuumenna kiehuvaksi. Lisää wokkivihannekset ja pätkäspagetit. Keitä kypsäksi, n. 5 min.
- Lisää kerma, kuumenna. Lisää hiukan vettä, jos keitto tuntuu liian sakealta.
- Tarjoa leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
76 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
7,8 g
Rasva
2,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa