Keltainen kanakeitto

Keltainen kanakeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Keltainen kanakeitto

Keltainen kanakeitto

Nopea kanakeitto lämmittää lempeällä mausteisuudellaan kylmänä talvipäivänä. Tämä maukas keitto hakee vaikutteita aasialaisesta keittiöstä.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
1212 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rkl
200 g
pakastesipulikuutioita hienonnettuna
½ tl
kurkumaa
200 g (n. 3 dl)
kypsiä broilerin fileekuutioita , esim. Korpela
1 pussi (300 g)
vihannes-riisisekoitusta , esim. Apetit
1 rkl
vehnäjauhoja
8 dl
vettä
1
kanaliemikuutio
2 tl
sitruunamehua
n. 1 rkl
makeaa, mietoa chilikastiketta
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuusto

tai 1 prkValio ruokakermaa Kolme juustoa

Ohje

  1. Kuullota sipulit ja kurkuma Oivariini rasvassa kattilassa.
  2. Lisää broilerikuutiot. Paista hetkisen.
  3. Lisää vihannes-riisisekoitus. Kun se on sulanut, ripota päälle vehnäjauhot, sekoita. Lisää vesi ja liemikuutio.
  4. Anna kiehua n. 5 min.
  5. Mausta sitruunamehulla ja chilikastikkeella. Lisää lopuksi ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi.
  6. Anna hautua hetken ennen tarjoilua.
Vinkki

Vinkki

Korvaa vehnäjauhot halutessasi vaalealla suurustejauheella (1 rkl). Lisää se lopussa. Anna kiehua 1 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
69 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.