Keltainen kanakeitto

Keltainen kanakeitto

Nopea kanakeitto lämmittää lempeällä mausteisuudellaan kylmänä talvipäivänä. Tämä maukas keitto hakee vaikutteita aasialaisesta keittiöstä.

25 min
helppo
69 kcal / 100g
5

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rkl
1 pussi (200 g / 4 dl)
pakastesipulikuutioita tai 2 sipulia hienonnettuna
½ tl
kurkumaa
200 g (n. 3 dl)
kypsiä broilerin fileekuutioita , esim. Korpela
1 pussi (300 g)
vihannes-riisisekoitusta , esim. Apetit
1 rkl
vehnäjauhoja
8 dl
vettä
1
kanaliemikuutio
2 tl
sitruunamehua
n. 1 rkl
makeaa, mietoa chilikastiketta
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Mustapekka®

tai 1 prkValio ruokakermaa Kolme juustoa

Ohje

  1. Kuullota sipulit ja kurkuma Oivariini rasvassa kattilassa.
  2. Lisää broilerikuutiot. Paista hetkisen.
  3. Lisää vihannes-riisisekoitus. Kun se on sulanut, ripota päälle vehnäjauhot, sekoita. Lisää vesi ja liemikuutio.
  4. Anna kiehua n. 5 min.
  5. Mausta sitruunamehulla ja chilikastikkeella. Lisää lopuksi ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi.
  6. Anna hautua hetken ennen tarjoilua.
Vinkki

Vinkki

* Korvaa vehnäjauhot halutessasi vaalealla suurustejauheella (1 rkl). Lisää se lopussa. Anna kiehua 1 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
69 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›