
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.71
tähteä viidestä
7 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g broilerin rintafileetä
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1-2 (200 g) porkkanaa
- 1-2 (150 g) sipulia
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 1 dl jasmiiniriisiä
- 8 dl vettä
- 1 kanaliemikuutio
- 1 punainen chilipalko tai chilikastiketta maun mukaan
- 1 pala (1 rkl) tuoretta inkivääriä
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- ¼ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa broilerin rintafileet pieniksi paloiksi.
- Ruskista ne kattilassa Oivariini rasvassa.
- Leikkaa porkkanat pieniksi suikaleiksi tai kuutioiksi. Lisää kattilaan. Hienonna sipulit ja murskaa valkosipuli. Lisää kattilaan.
- Lisää riisit. Sekoita ja anna kuullottua hetken.
- Lisää vesi ja liemikuutio. Kuumenna kiehuvaksi.
- Halkaise chilipalko. Poista siemenet. Hienonna chili. Kuori ja raasta inkivääri. Lisää keittoon.
- Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.
- Lisää lopuksi ruokakerma. Kuumenna ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa hiukan suolaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
82 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
5,7 g
Rasva
4,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa