Nuudelipannu

Nuudelipannu
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Nuudelipannu

Nuudelipannu

Jauheliha-nuudelipannu on yhdellä pannulla helposti valmistuva ruoka, jossa voit vaihdella kasviksia ja niiden määrää mielesi mukaan. Reilussa vartissa valmistuva ruoka on arjen helpottaja ja samalla koko perheelle maistuva nuudeliruoka.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

44 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
1
sipuli
1 (n. 150 g)
paprika tai muita kasviksia
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
3 dl
vettä
3 pkt (à 60 g)
maustettua pikanuudelia
( 100 g
miniluumutomaatteja puolitettuina )
n. 2 rkl
½ pussia (à 150 g)
Valio TexMex juustoraastetta

tai pussiaValio pizzajuusto raastetta

Tarjoiluun

( tuoretta yrttiä hienonnettuna )

Ohje

  1. Ruskista jauheliha, hienonnettu sipuli ja kuutioitu paprika pannulla. Mausta kahden nuudelipakkauksen mausteseoksilla. (Ylimääräisen voit käyttää muussa ruoanvalmistuksessa.)
  2. Lisää joukkoon tomaattimurska. Lisä vesi (tölkin kautta) ja kuumenna kiehuvaksi. Palastele joukkoon nuudelit.
  3. Lisää tomaatit ja crème fraîche. Anna kiehua 5 min tai kunnes nuudelit ovat lähes kypsyneet.
  4. Ripottele pinnalle juustoraaste, laita kansi päälle ja hauduta muutama min, että juusto sulaa.
  5. Viimeistele persiljalla ja nosta pannu tarjolle.
Vinkki

Vinkki

Lisää ruokaan kasviksia mielesi mukaan. Huomioi tällöin kasvisten kypsennysajat, jotta nopeasti kypsyvät nuudelit eivät mene yli.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
109 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.