Lohilaksa on aasialainen, liemevä kulhoruoka joka lähentelee keittoa. Se nautitaan puikolla syöden ja se vaikuttaa myös käytettyjen raaka-aineiden kokoon ja muotoon. Liemi hörpitään kulho reunasta. Jos ruoka tekeytyy pitkään tai sitä jää yli, ruoasta tulee pastamainen annos.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
1 iso (150 g) | porkkana |
½ vartta | sitruunaruohoa |
1 rkl | currytahnaa (panang) |
1 rkl | |
6 dl | vettä |
1 | kanaliemikuutio |
½ rkl | tummaa sokeria, esim. intiaani- tai ruokokidesokeria |
100 g | vihreitä pakastepapuja |
1 kpl (80 g) | nuudelia annoslevynä |
2 dl | kookosmaitoa |
1 tl | inkivääritahnaa |
250 g | kirjolohta isohkoina kuutioina |
( tuoretta korianteria ) | |
limetin lohkoja |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.