Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
3 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 25 g hiivaa
- 1 tl suolaa
- 1 pussi (200 g) kuivattuja sekahedelmiä pieninä kuutioina
- 7 dl vehnäjauhoja
-
1 dl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola ja hedelmäkuutiot (esim. papaija, ananas, mango, guava). Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lopuksi pehmeä Oivariini.
- Kohota leivinliinan alla kaksinkertaiseksi.
- Vaivaa taikina hyvin ja jaa neljään osaan. Jaa edelleen 4 palaan. Leivo palat ohuiksi tangoiksi jauhotetulla pöydällä.
- Nosta tangot pellille leivinpaperille. Kohota liinan alla.
- Paista 225 asteessa kauniin ruskeiksi, 8 - 10 min.
- Tarjoa juustojen tai glögin, teen tai kahvin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
275 kcal
Proteiini
6,8 g
Hiilihydraatti
41 g
Rasva
8,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
3,2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.