Hedelmägrissinit

Hedelmägrissinit

Grissinillä tarkoitetaan italialaista leipätikkua. Tarjoa kuivatuilla hedelmillä maustettuja grissinejä juustotarjoilun ohessa tai teen tai glögin seurana.

50 min
helppo
273 kcal / 100g
0
0

Ainekset16 kpl

16 kpl
3 dl
25 g
hiivaa
1 tl
suolaa
1 pussi (200 g)
kuivattuja sekahedelmiä pieninä kuutioina
n. 7 dl
vehnäjauhoja
100 g

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola ja hedelmäkuutiot (esim. papaija, ananas, mango, guava). Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lopuksi pehmeä Oivariini.
  2. Kohota leivinliinan alla kaksinkertaiseksi.
  3. Vaivaa taikina hyvin ja jaa neljään osaan. Jaa edelleen 4 palaan. Leivo palat ohuiksi tangoiksi jauhotetulla pöydällä.
  4. Nosta tangot pellille leivinpaperille. Kohota liinan alla.
  5. Paista 225 asteessa kauniin ruskeiksi, 8 - 10 min.
  6. Tarjoa juustojen tai glögin, teen tai kahvin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
273 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g
Kalsium
52 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›