Helpot lohineliöt

Helpot lohineliöt

Lohineliöt valmistuvat helposti voitaikinasta ja simppelistä lohitäytteestä. Kokeile myös maustetulla rahkalla täytettyjä makeita neliöitä.

Ainekset24 kpl

24 kpl
3 kpl (300 g)
voitaikinalevyä

Pinnalle

1
kananmuna
seesaminsiemeniä tai unikonsiemeniä

Lohitäyte

1 rasia (200 g)
75 g
kylmäsavulohta
¼ tl
rouhittua mustapippuria
½ rkl
sitruunamehua
¼ dl
tilliä ja/tai ruohosipulia

Ohje

  1. Kauli sulatetut voitaikinalevyt 1 - 2 mm:n paksuiksi (14 x 28 cm) levyiksi. Jaa ne leivinpyörällä 8 osaan. Siirrä neliöt leivinpaperille uunipellille.
  2. Voitele munalla. Pistele. Ripota päälle siemeniä.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 13 min tai kunnes kypsiä.
  4. Valmista täyte sekoittamalla tuorejuustoon hienonnettu kylmäsavulohi. Mausta.
  5. Jäähdytä ja halkaise neliöt. Täytä.
  6. Tarjoa illanistujaisissa, buffet-pöydässä tai glögin / kahvin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
291 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›