Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
13 min
Yhteensä
48 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 (300 g) voitaikinalevyä
Pinnalle
- 1 kananmuna
- 0 kg seesaminsiemeniä tai unikonsiemeniä
Lohitäyte
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kylmäsavulohi tuorejuustoaValio Viola® kevyt kylmäsavulohi tuo raikasta vaihtelua leivälle ja täyteläistä savukalan makua keittoihin tai kastikkeisiin.…
- 75 g kylmäsavulohta
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
- ½ rkl sitruunamehua
- ¼ dl tilliä ja/tai ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Kauli sulatetut voitaikinalevyt 1 - 2 mm:n paksuiksi (14 x 28 cm) levyiksi. Jaa ne leivinpyörällä 8 osaan. Siirrä neliöt leivinpaperille uunipellille.
- Voitele munalla. Pistele. Ripota päälle siemeniä.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 13 min tai kunnes kypsiä.
- Valmista täyte sekoittamalla tuorejuustoon hienonnettu kylmäsavulohi. Mausta.
- Jäähdytä ja halkaise neliöt. Täytä.
- Tarjoa illanistujaisissa, buffet-pöydässä tai glögin / kahvin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
290 kcal
Proteiini
8,6 g
Hiilihydraatti
14,8 g
Rasva
21,7 g
Tyydyttynyt rasva
11,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- seesaminsiemeniä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.