Helpot lohineliöt

Helpot lohineliöt

48 min
helppo
291 kcal / 100g
5
9

Lohineliöt valmistuvat helposti voitaikinasta ja simppelistä lohitäytteestä. Kokeile myös maustetulla rahkalla täytettyjä makeita neliöitä.

Ainekset

24 kpl
3 kpl (300 g)
voitaikinalevyä

Pinnalle

1
kananmuna
seesaminsiemeniä tai unikonsiemeniä

Lohitäyte

1 rasia (200 g)
75 g
kylmäsavulohta
¼ tl
rouhittua mustapippuria
½ rkl
sitruunamehua
¼ dl
tilliä ja/tai ruohosipulia

Ohje

  1. Kauli sulatetut voitaikinalevyt 1 - 2 mm:n paksuiksi (14 x 28 cm) levyiksi. Jaa ne leivinpyörällä 8 osaan. Siirrä neliöt leivinpaperille uunipellille.
  2. Voitele munalla. Pistele. Ripota päälle siemeniä.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 13 min tai kunnes kypsiä.
  4. Valmista täyte sekoittamalla tuorejuustoon hienonnettu kylmäsavulohi. Mausta.
  5. Jäähdytä ja halkaise neliöt. Täytä.
  6. Tarjoa illanistujaisissa, buffet-pöydässä tai glögin / kahvin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
291 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
22 g
Suola
1,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
61 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)