Helppo macaroni and cheese

Helppo macaroni and cheese

20 min
helppo
264 kcal / 100g
9
7

Klassinen lohturuoka "mac and cheese" on yksinkertaisista raaka-aineista tehty maukas herkku, ja kattilassa tehtynä se valmistuu nopeasti. Vaihtelua makuun saat esimerkiksi maustamalla sen kinkulla tai aurinkokuivatuilla tomaateilla.

Ainekset

4 annosta
1 l (400 g)
pennepastaa raakana
1 prk (3,3 dl)
300 g
mustapippuria myllystä

Maustamisvinkkejä

1 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioituna

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo ja valuta pasta. Laita takaisin kattilaan.
  2. Lisää pastan joukkoon ruokakerma ja raastettu juusto. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto on sulanut.
  3. Mausta mustapippurilla. Tarjoa sellaisenaan tai lisää joukkoon pieniksi kuutioiksi leikattua kinkkua tai aurinkokuivattuja tomaatteja. Halutessasi voit ripotella annosten pinnalle hienonnettua yrttiä.
  4. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
264 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
12 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
237 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)