Helppo macaroni and cheese

Helppo macaroni and cheese
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Helppo macaroni and cheese

Helppo macaroni and cheese

Klassinen lohturuoka "mac and cheese" on yksinkertaisista raaka-aineista tehty maukas herkku, ja kattilassa tehtynä se valmistuu nopeasti. Vaihtelua makuun saat esimerkiksi maustamalla sen kinkulla tai aurinkokuivatuilla tomaateilla.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

77 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 l (400 g)
pennepastaa raakana
1 prk (3,3 dl)
300 g
mustapippuria myllystä

Maustamisvinkkejä

1 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioituna

tai 100 gpalvikinkkua

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo ja valuta pasta. Laita takaisin kattilaan.
  2. Lisää pastan joukkoon ruokakerma ja raastettu juusto. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto on sulanut.
  3. Mausta mustapippurilla. Tarjoa sellaisenaan tai lisää joukkoon pieniksi kuutioiksi leikattua kinkkua tai aurinkokuivattuja tomaatteja. Halutessasi voit ripotella annosten pinnalle hienonnettua yrttiä.
  4. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
265 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›