Helppo macaroni and cheese

Helppo macaroni and cheese

Klassinen lohturuoka "mac and cheese" on yksinkertaisista raaka-aineista tehty maukas herkku, ja kattilassa tehtynä se valmistuu nopeasti. Vaihtelua makuun saat esimerkiksi maustamalla sen kinkulla tai aurinkokuivatuilla tomaateilla.

20 min
helppo
265 kcal / 100g
9
7

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 l (400 g)
pennepastaa raakana
1 prk (3,3 dl)
300 g
mustapippuria myllystä

Maustamisvinkkejä

1 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioituna
tai palvikinkkua

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo ja valuta pasta. Laita takaisin kattilaan.
  2. Lisää pastan joukkoon ruokakerma ja raastettu juusto. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto on sulanut.
  3. Mausta mustapippurilla. Tarjoa sellaisenaan tai lisää joukkoon pieniksi kuutioiksi leikattua kinkkua tai aurinkokuivattuja tomaatteja. Halutessasi voit ripotella annosten pinnalle hienonnettua yrttiä.
  4. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
265 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
237 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)