Helppo raejuustomunakas

Helppo raejuustomunakas

Raejuustomunakas valmistuu käden käänteessä ja on täyttävä ateria, jolla nälkä pysyy hyvin loitolla.

Ainekset1 annosta

1 annosta
3
kananmunaa
½ dl
1 rkl
ripaus
suolaa

Täyte

½ prk (à 200 g)
1
tomaatti
50 g
salaattia
25 g
punasipulia

Ohje

  1. Paloittele täytteen tomaatti, pese ja kuivaa salaatti sekä viipaloi sipuli ennen munakkaan paistamista.
  2. Sekoita munat ja kevytkerma kulhossa.
  3. Kuumenna Oivariini pannulla. Kaada seos pannulle. Vedä puulastalla hyytyvää seosta pohjaa pitkin keskustaan päin. Kun munakas on hyytynyt, mausta se suolalla.
  4. Siirrä munakas lautaselle, lisää täyte ja taita halutessasi kahtia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
100 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›