Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
3.95
tähteä viidestä
21 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 400 g tomaattikastiketta esim. Barilla
- 1 dl vettä
- 250 g tuorepastaravioleja (esim. pesto)
- 65 g babypinaattia
- 150 g fetajuustoa
- 0 kg rouhittua mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Laita tomaattikastike ja vesi uunivuokaan (noin 20 x 25 cm).
- Sekoita joukkoon raviolit ja pinaatti. Katso, että raviolit peittyvät nesteeseen.
- Murustele pinnalle fetajuusto.
- Paista 225 asteessa noin 20 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Viimeistele raviolivuoka mustapippurilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
168 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
19,8 g
Rasva
6,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rouhittua mustapippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











