Italian pata

Italian pata
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Italian pata

Italian pata

Italian pata on maukas kotiruokaklassikko, joka on helppo ja nopea tehdä itse. Tämä arkiruokien kunkku maistuu koko perheelle.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
2828 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
2 rkl
1
sipuli
1
valkosipulin kynsi
1
punainen paprika
1 tlk (400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
3 dl
vettä
1
lihaliemikuutio
2 dl
pastaa esim. rakettispagetti
100 g
pakasteherneitä
mustapippuria myllystä
¾ tl
suolaa

Viimeistelyyn:

1 pussi (150 g)
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa kuumalla, korkeareunaisella pannulla.
  2. Lisää pannulle hienonetut sipulit ja kuutioitu paprika. Anna kuullottua hetki.
  3. Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio sekä pasta. Anna hautua kannen alla kunnes pasta on kypsää.
  4. Lisää herneet ja mausta suolalla sekä pippurilla.
  5. Tarjoile juustoraasteen kanssa ja viimeistele annokset tuoreella basilikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
112 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.