Italian pata

Italian pata

Italian pata on maukas kotiruokaklassikko joka on helppo ja nopea tehdä itse. Tämä arkiruokien kunkku maistuu koko perheelle.

20 min
helppo
113 kcal / 100g
2

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g (1)
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
2 rkl
1
sipuli
1
valkosipulin kynsi
1
punainen paprika
1 tlk
yrttimaustettua tomaattimurskaa
3 dl
vettä
1
lihaliemikuutio
2 dl
pastaa esim. rakettispagetti
100 g
pakasteherneitä
mustapippuria myllystä
¾ tl
suolaa

Viimeistelyyn:

1 pussi
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa kuumalla, korkeareunaisella pannulla.
  2. Lisää pannulle hienonetut sipulit ja kuutioitu paprika. Anna kuullottua hetki.
  3. Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio sekä pasta. Anna hautua kannen alla kunnes pasta on kypsää.
  4. Lisää herneet ja mausta suolalla sekä pippurilla.
  5. Tarjoile juustoraasteen kanssa ja viimeistele annokset tuoreella basilikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
113 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›