Itse tehty suolainen jogurtti

Itse tehty suolainen jogurtti
Tehnyt PaulaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Paula Valio Koekeittiöstä

Itse tehty suolainen jogurtti

Itse tehty suolainen jogurtti

Jogurttia on helppo tehdä myös itse. Tässä jogurttiannoksessa lisukkeina maistuvat makeiden marjojen ja hedelmien sijasta suolaiset lisukkeet. Itse tehdyn jogurtin voit myös korvata Valion maustamattomilla jogurteilla kuten kreikkalaisella tai turkkilaisella jogurtilla.

Valmistusaika

Työaika
20 min
muut
24 h
Yhteensä
24 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta

Jogurtti

1 l
1 ½ dl

Pinnalle esimerkiksi

esikeitettyjä kikherneitä tai paahdettuja pinjansiemeniä
retiisiä , kurkkua ja/tai kirsikkatomaattia
kivettömiä kalamata-oliiveja
tuoretta yrttiä
oliiviöljyä , mustapippuria

Ohje

  1. Kuumenna maito kattilassa 50 asteiseksi, käytä paistolämpömittaria. Nosta kattila liedeltä ja sekoita jogurtti tasaisesti maidon joukkoon. Peitä kannella ja anna seistä huoneenlämmössä 24 h.
  2. Anna jogurtin viilentyä jääkaapissa, jonka jälkeen se on valmista tarjottavaksi. Jogurtti säilyy n. 2 - 3 vrk jääkaapissa.
  3. Lisää jogurtin päälle haluamiasi lisukkeita.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
55 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›