Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Jalapeno-kalaa foliossa

Mausta vaalea kala - kuha, ahven, siika - rohkeasti jalapenolla. Maukkaat kala-annokset valmistuvat kotiuunissasi tai pihalla grillin lämmössä.

Jalapeno-kalaa foliossa
Jalapeno-kalaa foliossa

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 500 g kalafileitä, esim. kuhaa tai ahventa
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 tlk (410/200 g) minimaissintähkiä suolaliemessä
  • 1 tlk (227/140 g) ananasrenkaita
  • 2 (200 g) tomaattia
  • 1 dl tuoretta korianteria tai basilikaa
  • n. 50 g (1 dl) jalapenoa viipaleina
  • ½ prk (à 250 g)
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi e250 g cheddar laktoositon
  • nachoja
  • 500 g kalafileitä, esim. kuhaa tai ahventa
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 tlk (410/200 g) minimaissintähkiä suolaliemessä
  • 1 tlk (227/140 g) ananasrenkaita
  • 2 (200 g) tomaattia
  • 1 dl tuoretta korianteria tai basilikaa
  • n. 50 g (1 dl) jalapenoa viipaleina
  • ½ prk (à 250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
  • nachoja

Ohje

  1. Leikkaa foliokäärettä varten neljä suorakaiteen muotoista foliopalaa ja neljä folioita hieman pienempää leivinpaperipalaa. Aseta leivinpaperit folioiden päälle.
  2. Poista kalafileistä ruodot. Aseta kalafileet (yksi tai useampi per nyytti) leivinpaperien päälle. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Valuta minimaissintähkät ja ananakset, leikkaa ne paloiksi. Poista tomaateista siemenet ja paloittele kuutioiksi. Hienonna yrtti.
  4. Levitä kalafileiden päälle kasvikset ja yrtti. Lusikoi päälle Koskenlaskija. Taittele foliopäädyt tiiviisti kiinni, jätä saumapuoli ylöspäin.
  5. Kypsennä grillissä tai uunissa 225 asteessa 15 - 20 min. Tarkista kypsyys.
  6. Tarjoa nachosten kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 101 kcal
Proteiini 9,1 g
Hiilihydraatti 4,4 g
Rasva 5,6 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1