Jälkiruokarahka

Jälkiruokarahka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Jälkiruokarahka

Jälkiruokarahka

Tässä nopea jälkiruoka; helppoa ja herkullista! Kahvin ja kermaliköörin makuinen rahka ja päärynä ovat lyömätön yhdistelmä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
tekeytyminen
15 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 dl
1 (150 g)
kypsä päärynä
1 prk (200 g)

Päälle

ruokosokerisiirappia
keksimuruja , esim. Bastogne

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  2. Leikkaa päärynä pieniksi kuutioiksi. Sekoita kermavaahtoon päärynäkuutiot ja rahka. Lusikoi seos jälkiruokalaseihin.
  3. Anna maustua ja jäähtyä kylmässä hetki ennen tarjoilua.
  4. Juuri ennen tarjoilua: kaada annosten päälle hiukan ruokosokerisiirappia ja murenna keksiä koristeeksi sekä mauksi.
Vinkki

Vinkki

Voit käyttää annosten koristeluun myös vaahterasiirappia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
167 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.