Japanilainen juustokakku

Japanilainen juustokakku

Japanilainen juustokakku on kevyt ja kuohkea rakenteeltaan ja maistuu vienosti matchalle. Tarjoa kakun kanssa tuorejuustokermaa japanilaiseen tyyliin.

3 h 25 min
keskitaso
297 kcal / 100g
0

Ainekset12 annosta

12 annosta

Juustokakku

50 g
1 dl
1 ½ rasia (à 200 g)
6
kananmunaa
1 ¾ dl
vehnäjauhoja
½ dl
maissitärkkelystä
2 tl
vaniljasokeria
2 tl
matcha
½ tl
suolaa
2 dl
sokeria

Tuorejuusto-kermavaahto

½ rasiaa (à 200 g)
1 dl
1 rkl
tomusokeria
1 tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Sulata voi mikrossa. Sekoita joukkoon kerma ja tuorejuusto.
  2. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset voi-tuorejuustoseokseen.
  3. Yhdistä vehnäjauho, tärkkelys, vaniljasokeri, matcha ja suola. Siivilöi taikinan joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
  4. Vaahdota valkuaiset, lisää sokeri vaahtoon vähitellen vaahdotuksen aikana.
  5. Nostele valkuaisvaahto taikinan joukkoon muutamassa erässä .
  6. Kaada taikina ø 24 cm irtopohjavuokaan, jonka pohjan ja reunan väliin on pingotettu leivinpaperi.
  7. Kuumenna uuni 160 asteeseen. Laita uunin pohjalle uunivuoka, jossa on lämmintä vettä. Paista kakkua 1 h tai kunnes kypsä. Avaa uunin luukku, sammuta uuni ja anna kakun tekeytyä vielä muutama minuutti jälkilämmössä.
  8. Vatkaa kerma, tuorejuusto, tomusokeri ja vanilja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  9. Tarjoa japanilainen juustokakku jäähtyneenä juustokerman kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
297 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›