Jauhelihapasteijat

Jauhelihapasteijat

1 h 27 min
keskitaso
293 kcal / 100g
6
5

Jauhelihapasteijat maistuvat herkullisena pikkusuolaisena sekä yhdessä kuumien juomien kanssa.

Ainekset

28 kpl
1 prk (250 g)
250 g
4 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

200 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1
sipuli
½ tl
pippurisekoitusta
1
kasvisliemikuutio
1 prk (150 g)
1
keitetty kananmuna
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Valmista taikina. Sekoita rahkaan pehmeä voi. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Muotoile taikina suorakaiteeksi ja kääri kelmuun. Anna kovettua jääkaapissa ennen kaulintaa
  2. Valmista täyte. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää hienonnettu sipuli sekä pippurisekoitus, murennettu liemikuutio ja crème fraîche. Anna kiehahtaa. Nosta pannu levyltä ja anna jäähtyä. Lisää keitetty, hienonnettu muna
  3. Kauli taikina 3 mm:n paksuiseksi levyksi. Ota muotilla ympyränmuotoisia paloja. Jaa täyte paloille. Sivele reunat vedellä ja taita puolikuun muotoon. Ummista reunat haarukalla painellen. Voitele munalla ja pistele haarukalla. Paista uunin keskiosassa 250 asteessa 10 - 12 min tai kunnes kypsiä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
293 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
21 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
55 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)