Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTaikina
-
2 dl
Valio maitoa tai vettäValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 25 g hiivaa
- ½ tl suolaa
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 5 dl vehnäjauhoja
Täyte
- 250 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- 1 rkl oreganoa tai basilikaa
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
- 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
Koristeluun
- 0 kg tuoretta oreganoa tai basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon tai veteen. Sekoita joukkoon muut aineet. Anna taikinan kohota.
- Vaivaa kohonnut taikina hyvin. Taputtele taikina käsin tai kauli leivinpaperin päälle uunipellille neliöksi (n. 30 x 30 cm). Anna kohota leivinliinalla peitettynä täytteen valmistamisen ajan.
- Ruskista jauheliha pannulla Oivariinissa. Mausta.
- Leikkaa kohonnut pohja tyynyiksi 4 x 4 --> 16 osaan leivinpyörällä.
- Levitä hiukan jäähtynyt jauheliha kohonneelle pohjalle. Ripottele juustoraaste päälle. Viipaloi kirsikkatomaatit. Nostele viipaleet täytteen päälle.
- Paista 225 asteessa n. 20 min. Viimeistele kypsänä tuoreilla yrteillä
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
209 kcal
Proteiini
10,4 g
Hiilihydraatti
20,3 g
Rasva
9,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta oreganoa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.