Jauhelihapizzatyynyt

Jauhelihapizzatyynyt
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Jauhelihapizzatyynyt

Jauhelihapizzatyynyt

Jauhelihapizzatyynyt ovat lapsiperheiden suosikki. Täytettä voit muokata makusi mukaan.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
20 min
kohotus
30 min
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset16 kpl

16 kpl

Taikina

2 dl
25 g
hiivaa
½ tl
suolaa
½ dl
5 dl
vehnäjauhoja

Täyte

250 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 rkl
½ tl
suolaa
1 rkl
oreganoa tai basilikaa
1 pussi (150 g)
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja

Koristeluun

tuoretta oreganoa tai basilikaa

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon tai veteen. Sekoita joukkoon muut aineet. Anna taikinan kohota.
  2. Vaivaa kohonnut taikina hyvin. Taputtele taikina käsin tai kauli leivinpaperin päälle uunipellille neliöksi (n. 30 x 30 cm). Anna kohota leivinliinalla peitettynä täytteen valmistamisen ajan.
  3. Ruskista jauheliha pannulla Oivariinissa. Mausta.
  4. Leikkaa kohonnut pohja tyynyiksi 4 x 4 --> 16 osaan leivinpyörällä.
  5. Levitä hiukan jäähtynyt jauheliha kohonneelle pohjalle. Ripottele juustoraaste päälle. Viipaloi kirsikkatomaatit. Nostele viipaleet täytteen päälle.
  6. Paista 225 asteessa n. 20 min. Viimeistele kypsänä tuoreilla yrteillä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
212 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›