Jauhelihapizzatyynyt

Jauhelihapizzatyynyt

1 h 20 min
keskitaso
212 kcal / 100g
0
0

Jauhelihapizzatyynyt ovat lapsiperheiden suosikki. Täytettä voit muokata makusi mukaan.

Ainekset

16 kpl

Taikina

2 dl
25 g
hiivaa
½ tl
suolaa
½ dl
5 dl
vehnäjauhoja

Täyte

250 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 rkl
½ tl
suolaa
1 rkl
oreganoa tai basilikaa
1 pussi (150 g)
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja

Koristeluun

tuoretta oreganoa tai basilikaa

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon tai veteen. Sekoita joukkoon muut aineet. Anna taikinan kohota.
  2. Vaivaa kohonnut taikina hyvin. Taputtele taikina käsin tai kauli leivinpaperin päälle uunipellille neliöksi (n. 30 x 30 cm). Anna kohota leivinliinalla peitettynä täytteen valmistamisen ajan.
  3. Ruskista jauheliha pannulla Oivariinissa. Mausta.
  4. Leikkaa kohonnut pohja tyynyiksi 4 x 4 --> 16 osaan leivinpyörällä.
  5. Levitä hiukan jäähtynyt jauheliha kohonneelle pohjalle. Ripottele juustoraaste päälle. Viipaloi kirsikkatomaatit. Nostele viipaleet täytteen päälle.
  6. Paista 225 asteessa n. 20 min. Viimeistele kypsänä tuoreilla yrteillä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
212 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
9 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
117 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)