Siirry sisältöön
Jauhelihapizzatyynyt

Jauhelihapizzatyynyt

Jauhelihapizzatyynyt ovat lapsiperheiden suosikki. Täytettä voit muokata makusi mukaan.

Jauhelihapizzatyynyt

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Taikina

  • 2 dl
    Valio maitoa tai vettä
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • 25 g hiivaa
  • ½ tl suolaa
  • ½ dl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 5 dl vehnäjauhoja

Täyte

  • 250 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • ½ tl suolaa
  • 1 rkl oreganoa tai basilikaa
  • 1 pussi (150 g)
    Valio pizzajuusto raastetta
    Valmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
    Valio pizzajuusto e150 g raaste
  • 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja

Koristeluun

  • 0 kg tuoretta oreganoa tai basilikaa

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon tai veteen. Sekoita joukkoon muut aineet. Anna taikinan kohota.
  2. Vaivaa kohonnut taikina hyvin. Taputtele taikina käsin tai kauli leivinpaperin päälle uunipellille neliöksi (n. 30 x 30 cm). Anna kohota leivinliinalla peitettynä täytteen valmistamisen ajan.
  3. Ruskista jauheliha pannulla Oivariinissa. Mausta.
  4. Leikkaa kohonnut pohja tyynyiksi 4 x 4 --> 16 osaan leivinpyörällä.
  5. Levitä hiukan jäähtynyt jauheliha kohonneelle pohjalle. Ripottele juustoraaste päälle. Viipaloi kirsikkatomaatit. Nostele viipaleet täytteen päälle.
  6. Paista 225 asteessa n. 20 min. Viimeistele kypsänä tuoreilla yrteillä

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 209 kcal
Proteiini 10,4 g
Hiilihydraatti 20,3 g
Rasva 9,2 g
Tyydyttynyt rasva 3,3 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoretta oreganoa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search