Jauhemaksapihvit

Jauhemaksapihvit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Jauhemaksapihvit

Jauhemaksapihvit

Maksa on edullinen ja ravitseva raaka-aine, mutta sitä käytetään nykyään suhteellisen vähän arkiruoanlaitossa. Tällä ohjeella valmistat helposti maukkaat jauhemaksapihvit. Tarjoile maksapihvit perunasoseen ja puolukkasurvoksen kanssa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 dl (n. 70 g)
perunasoseaineksia
1 prk (2 dl)
300 g
jauhettua maksaa
½ pussia (à 200 g)
pakastesipulia
2
kananmunaa
n. 1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
2 tl
meiramia
1 rkl
siirappia

Paistamiseen

Ohje

  1. Turvota perunasoseaines ruokakermassa. Lisää muut ainekset. Sekoita.
  2. Paista ohukaispannussa Oivariini rasvassa pihvit kummaltakin puolelta kypsiksi.
  3. Tarjoa peruna- tai juuressoseen ja puolukkahillon kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
154 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›