Hyppää sisältöön
Juureslisäke

Juureslisäke

Helppo juureslisäke on nopea valmistaa ja sopii monien arkiruokien kanssa nautittavaksi.

Juureslisäke

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1-2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 3 pussia (à 200 g) keittojuureksia
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 tl suolaa
  • ¼ tl musta- tai valkopippuria
  • ½ dl basilikaa tai ruohosipulia
  • 1 prk (200 g)
    Valio kermaviiliä
    Valio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
    Valio kermaviili 200 g

Ohje

  1. Kuumenna Oivariini pannulla ja lisää jäiset juurekset.
  2. Paista kypsäksi ja mausta. Ripottele päälle persiljaa tai ruohosipulia.
  3. Tarjoa kasvisten kanssa raikasta kermaviiliä. Voit maustaa kermaviilin esim. sinapilla tai valkosipulilla. Tarjoa kala-, liha- tai makkararuokien lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 73 kcal
Proteiini 1,5 g
Hiilihydraatti 6,7 g
Rasva 3,9 g
Tyydyttynyt rasva 1,7 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Etsi