
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1-2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 3 pussia (à 200 g) keittojuureksia
- 1 rkl hunajaa
- 1 tl suolaa
- ¼ tl musta- tai valkopippuria
- ½ dl basilikaa tai ruohosipulia
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna Oivariini pannulla ja lisää jäiset juurekset.
- Paista kypsäksi ja mausta. Ripottele päälle persiljaa tai ruohosipulia.
- Tarjoa kasvisten kanssa raikasta kermaviiliä. Voit maustaa kermaviilin esim. sinapilla tai valkosipulilla. Tarjoa kala-, liha- tai makkararuokien lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
73 kcal
Proteiini
1,5 g
Hiilihydraatti
6,7 g
Rasva
3,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa