Juusto-tonnikalasalaatti

Juusto-tonnikalasalaatti

25 min
helppo
141 kcal / 100g
1
0

Helppo tonnikalasalaatti valmistuu yksinkertaisista, mutta maukkaista raaka-aineista.

Ainekset

4 annosta
1 prk (180 g)
1 tlk
tonnikalaa, MSC-sertifioitu
1 ruukku
rapeaa salaattia
½ rasiaa (à 150 g)
keltaisia kirsikkatomaatteja
1 dl
mustia oliiveja
1 prk (200 g)
2 - 4 rkl
basilikapestoa

Ohje

  1. Valuta juusto ja tonnikala. Revi salaatti. Halkaise tomaatit. Asettele ainekset salaattivadille tai kulhoon
  2. Valmista kastike sekoittamalla kermaviili ja pesto. Tarjoa erikseen salaatin kanssa

Vinkki

Korvaa tonnikala katkaravuilla. Voit koristella salaatin tuoreilla yrteillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
11 g
Suola
1,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
117 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)