Risotto sopii paitsi alkuruoaksi, myös esim. iltavieraille pikkuruoaksi tai pääruoaksi tilanteesta ja muusta syötävästä riippuen. Suomalaisista sienistä syntyy herkullinen sienirisotto. Jätä se rakenteeltaan mehevän kosteaksi ja nauti juustoraasteen höystämänä.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
200 g | tatteja tai kantarelleja |
50 g | |
3 - 4 (120 g) | salottisipulia |
2 | valkosipulin kynttä |
3 dl | risottoriisiä |
2 dl | valkoviiniä tai 2 dlValio omenatäysmehua |
n. 8 dl | kuumaa vettä |
1 | kasvisliemikuutio |
mustapippuria myllystä | |
tuoretta timjamia | |
Lisäksi | |
---|---|
1 pussi (130 g) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.