Risotto sopii paitsi alkuruoaksi, myös esim. iltavieraille pikkuruoaksi tai pääruoaksi tilanteesta ja muusta syötävästä riippuen. Suomalaisista sienistä syntyy herkullinen sienirisotto. Jätä se rakenteeltaan mehevän kosteaksi ja nauti juustoraasteen höystämänä.
200 g | tatteja tai kantarelleja |
50 g | |
3 - 4 (120 g) | salottisipulia |
2 | valkosipulin kynttä |
3 dl | risottoriisiä |
2 dl | valkoviiniä tai 2 dlValio omenatäysmehua |
n. 8 dl | kuumaa vettä |
1 | kasvisliemikuutio |
mustapippuria myllystä | |
tuoretta timjamia | |
Lisäksi | |
---|---|
1 pussi (130 g) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.