Juustokeikaus

Juustokeikaus
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Juustokeikaus

Juustokeikaus

Tarjoa helposti valmistettava juustokeikaus buffetpöytään, alkuruoaksi tai osana juustotarjotinta. Juustokeikaus maistuu myös ilman ilmakuivattua kinkkua ja voit silloin tarjota sen vaikka viikunahillokkeen kanssa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
tekeytyminen
1 h
Yhteensä
1 h 25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta
1 rasia (200 g)
1 pussi (150 g)
1 prk (200 g)
½ tl
rouhittua mustapippuria
¼ tl
suolaa
1 tl
sitruunamehua
50 g
ilmakuivattua kinkkua
1 iso (180 g)
päärynä
kaakaojauhetta

tai jauhettua kanelia

Ohje

  1. Sekoita tuorejuusto, AURA ja crème fraîche esim. sähkövatkaimella. Mausta pippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.
  2. Vuoraa kulho (vetoisuus väh. 7 dl) tuorekelmulla. Kaada juustoseos kulhoon. Tasoita pinta.
  3. Laita peitettynä jääkaappiin maustumaan n. tunniksi.
  4. Paahda kinkut pannulla rapeiksi. Valuta ja jäähdytä talouspaperin päällä. Hienonna.
  5. Ripottele kinkkumuru kauttaaltaan kumotun juuston päälle.
  6. Päällystä ohueksi viipaloidulla päärynällä. Siivilöi päälle kaakaota tai kanelia.
  7. Tarjoa buffetpöydässä, alkuruokana tai leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
206 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›