Juustokeikaus

Juustokeikaus

Tarjoa helposti valmistettava juustokeikaus buffetpöytään, alkuruoaksi tai osana juustotarjotinta. Juustokeikaus maistuu myös ilman ilmakuivattua kinkkua ja voit silloin tarjota sen vaikka viikunahillokkeen kanssa.

Ainekset10 annosta

10 annosta
1 rasia (200 g)
1 pussi (150 g)
1 prk (200 g)
½ tl
rouhittua mustapippuria
¼ tl
suolaa
1 tl
sitruunamehua
50 g
ilmakuivattua kinkkua
1 iso (180 g)
päärynä
kaakaojauhetta

tai jauhettua kanelia

Ohje

  1. Sekoita tuorejuusto, AURA ja crème fraîche esim. sähkövatkaimella. Mausta pippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.
  2. Vuoraa kulho (vetoisuus väh. 7 dl) tuorekelmulla. Kaada juustoseos kulhoon. Tasoita pinta.
  3. Laita peitettynä jääkaappiin maustumaan n. tunniksi.
  4. Paahda kinkut pannulla rapeiksi. Valuta ja jäähdytä talouspaperin päällä. Hienonna.
  5. Ripottele kinkkumuru kauttaaltaan kumotun juuston päälle.
  6. Päällystä ohueksi viipaloidulla päärynällä. Siivilöi päälle kaakaota tai kanelia.
  7. Tarjoa buffetpöydässä, alkuruokana tai leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
206 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g
Kalsium
116 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›