Juustoperunavuoka

Juustoperunavuoka

Juustoperunat maistuvat lisukkeena niin liha -kuin kalaruokienkin kanssa.

20 min
keskitaso
124 kcal / 100g
0
0

Ainekset5 annosta

5 annosta
800 g
keitettyjä perunoita
1
sipuli
2 rkl
¼ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 prk (2 dl)
2
tomaattia
1 pussi (150 g)

Pinnalle

ruohosipulia

Ohje

  1. Lohko tai kuutioi keitetyt, kuoritut perunat. Kuutioi sipuli. Paista perunat ja sipuli rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää ruokakerma ja hauduta hetki
  2. Lisää lopuksi lohkotut tomaatit ja juustoraaste. Kuumenna nopeasti. Ripottele pinnalle ruohosipulia.
  3. Tarjoile heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
7 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
94 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)