
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g keitettyjä perunoita
- 1 sipuli
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ¼ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 2 tomaattia
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Pinnalle
- 0 kg ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Lohko tai kuutioi keitetyt, kuoritut perunat. Kuutioi sipuli. Paista perunat ja sipuli rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää ruokakerma ja hauduta hetki
- Lisää lopuksi lohkotut tomaatit ja juustoraaste. Kuumenna nopeasti. Ripottele pinnalle ruohosipulia.
- Tarjoile heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
122 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
10,3 g
Rasva
6,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- ruohosipulia